Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin: Trebuie sa iesim din zona de subzistenta si sa producem pentru piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Constantin: Trebuie sa iesim din zona de subzistenta si sa producem pentru piata

Ministerul Agriculturii a luat, in ultima perioada, mai multe masuri in domeniul dezvoltarii rurale. Una din acestea vizeaza incurajarea asocierii micilor fermieri care detin fiecare sub 5 hectare de teren. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat: Trebuie sa iesim din zona de subzistenta si sa producem pentru piata. De aceea vrem sa introducem plata redistribuita pentru primele 30 de hectare in exploatare si sa dam o suma ceva mai mare. Primele hectare vor fi platite mai mult decat restul. Plata redistribuita cu alocari mai mari va fi aplicata celor care detin peste 5 hectare. Vrem sa stimulam asocierile dintre micii fermieri. Iar cei care detin sub 5% vor primi sume cu 20-30% mai mici fata de cei care au peste 5 hectare. Astfel, vrem sa stimulam asocierile dintre micii fermieri. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se va intalni marti, cu producatorii din Dambovita

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se intalneste, marti, cu producatorii de fructe si legume din Dambovita. Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca angajamentele pe care si le-a asumat oficialul la ultima vizita in judet nu au fost respectate. Oficialul le-a promis atunci scutirea de la impozitul pe venit si ajutoare pentru cei afectati de grindina.

Prima tara din zona euro care iNCHEIE programul cu UE si FMI

Irlanda va deveni la jumatatea lunii decembrie prima tara din zona euro care va incheia programul de salvare convenit cu Uniunea Europeana si FMI, potrivit premierului Enda Kenny, care a inceput in februarie nego.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )