Libnet.ro
UNICEF

00:08

Daniel Daianu, citat la DNA alaturi de intreaga conducere ASF, pentru a da declaratii in dosarul Carpatica

B1 B1,
Daniel Daianu, citat la DNA alaturi de intreaga conducere ASF, pentru a da declaratii in dosarul Carpatica

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost citata, miercuri, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul Carpatica, in care fostul presedinte Dan Radu Rusanu se afla in arest preventiv. Printre. continuă pe B1

Daniel Daianu, la DNA alaturi de intreaga conducere ASF, pentru a da declaratii in dosarul Carpatica

Conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost citata, miercuri, la DNA, pentru a da declaratii in dosarul Carpatica, in care fostul presedinte Dan Radu Rusanu se afla in arest preventiv. Printre.

Daniel Daianu, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul Carpatica

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Daianu, a venit, miercuri, la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul Carpatica, in care sunt cercetati fostul sef al ASF Dan Radu Rusanu, Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Mirzac si Radu Mustatea, scrie Mediafax. Daniel Daianu a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), ca toti membrii Consiliului ASF au fost chemati pentru audieri, in dosarul Carpatica, in care sunt implicati si fosti membri ai autoritatii.

Dosarul Carpatica. Daniel Daianu, audiat astazi la DNA

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Daniel Daianu, s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul Carpatica.

UPDATE Dosarul Carpatica. Daniel Daianu, audiat astazi la DNA

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Daniel Daianu, s-a prezentat miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul Carpatica.

intreaga conducere a ASF a fost citata la DNA.

Intreaga conducere a Autoritatii de Supraveghere Financiara este audiata, miercuri, la DNA. Au fost citati Daniel Daianu, presedintele interimar al ASF, dar si Mircea Ursache, Corneliu Moldoveanu, Ion Giurescu sau fostul ministru Marian Sirbu, informeaza Realitatea TV. Martea trecuta, Camera Deputatilor a respins propunerea DNA pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Finantelor Daniel Chitoiu, in dosarul MAFIA de la Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF)-Carpatica .

Daniel Daianu, audiat la DNA ca martor in dosarul Carpatica

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Daianu, a venit la DNA pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul Carpatica, in care sunt cercetati fostul sef al ASF Dan Radu Rusanu, Ilie Carabulea,.

Daniel Daianu: Nu stiam de OUG, stiam ca exista in Parlament o legislatie care trebuie sa fie modificata

Presedintele interimar al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Daniel Daianu, a declarat miercuri ca nu stia de OUG despre care DNA spune ca ar fi fost data pentru a favoriza interesele ASF, insa stia ca exista in Parlament o legislatie care.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )