Libnet.ro
UNICEF

22:00

Daniel Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. Afla care sunt motivele!.

România Liberă România Liberă,
Daniel Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. Afla care sunt motivele!.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a anuntat luni, printr-o scrisoare adresata lui Traian Basescu, demisia din Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Funeriu era membru in consiliu din mai 2012. Fostul ministru al Educatiei isi motiveaza decizia prin faptul ca, dupa trecerea ICR in subordinea Senatului, institutia a fost politizata si revine la practici anterioare anului 1990, printr-o viziune vadit nationalist-agresiva, cu accente protocroniste. Constat astazi ca . continuă pe România Liberă

Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. VEZI MOTIVUL.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a anuntat demisia din Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman ICR), acuzandu-l pe presedintele acestuia, Andrei Marga, de desuetudine si transformarea institutiei intr-un CAP cultural, potrivit Mediafax. Funeriu afirma ca prin OUG 27/2012 prin care ICR a fost mutat in subordinea Senatului s-au creat premisele unei agresiuni politice fatise asupra ICR si pentru producerea unui dezastru programat. Prin pozitiile exprimate oficial .

Daniel Funeriu demisioneaza din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a demisionat, luni, din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR, afirmand ca presedintia nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii .

Daniel Funeriu si-a dat demisia din Consiliul de conducere al ICR: Presedintia Romaniei nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii internationale a culturii romanesti, dominata de stridente nationaliste

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a dat luni demisia din functia de membru al Consiliului de conducere al Institutului Cultural Roman ICR). Presedintia Romaniei nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii internationale a culturii romanesti, dominata de stridente nationaliste, actiuni, metode si concepte care apartin unei epoci revolute, scrie in demisia inaintata de Daniel Funeriu catre presedintele Traian Basescu. Citeste in articol scrisoarea completa de demisie a lui Daniel Funeriu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )