Libnet.ro
UNICEF

22:30

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie: Consider ca e un gest cat se poate normal in astfel de circumstante

Hotnews Hotnews,
 Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie: Consider ca e un gest cat se poate normal in astfel de circumstante

Darius Valcov, ministrul demisonar de la Finante, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca desi nu i-a fost adusa la cunostinta calitatea de inculpat in vreun dosar, demisia sa este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante, si ca are rolul de a proteja imaginea Guvernului, dar si a tarii. continuă pe Hotnews

Darius Valcov, primele declaratii dupa demisie. Cum raspunde acuzatiilor de luare de mita: Ati vazut si dvs. in presa (VIDEO)

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a facut primele declaratii dupa anuntul potrivit caruia va demisiona din fruntea ministerului. Mai multe nu va pot spune decat ati vazut si dvs in presa.

Ministrul Darius Valcov, precizari importante despre demisie

Ministrul Finantelor Darius Valcov a declarat, duminica seara, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor la intalnirea pe care a avut-o, la pranz, cu premierul.

Ce a spus Simona Halep la primele declaratii dupa o saptamana grea: Mi-am promis ca nu va mai exista meci in care sa nu lupt pana la capat

Dar dupa victoria cu Gavrilova, Simona a venit la conferinta, iar cei prezenti au recuperat rapid timpul pierdut, cu o serie de intrebari care au obtinut cateva raspunsuri interesante din partea Simonei.

Dan Sova, primele declaratii dupa cererea de arestare a DNA

Senatorul PSD Dan Sova a declarat duminica la Antena 3 ca cererea de arestare formulata de procurori este abuziva, intrucat nu este acuzat de fapte de coruptie si nici de fapte care sa aiba legatura cu cariera sa politica.

Darius Valcov, dupa informatiile privind o posibila demisie din fruntea ministerului de Finante: Nu am demisionat

Darius Valcov a precizat sambata ca nu si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finatelor, ca urmare a inceperii urmarii penale in cazul sau. Nu am demisionat, a declarat Valcov pentru Mediafax, d.

Darius Valcov, la Sinteza Zilei: Sunt nevinovat. Demisia mea este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante

Ministrul Darius Valcov a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor pentru a nu afecta imaginea Guvernului si a Romaniei. Darius.

Darius Valcov ramane in Minister pana la finalizarea Codului Fiscal

Darius Valcov a declarat, luni, referitor la acuzatia de trafic de influenta, ca a mers in fata anchetatorilor si a dat declaratii prin care si-a sustinut nevinovatia, iar acum asteapta sa vada cum vor decurge lucrurile in cazul sau, conform B1 Tv.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor dupa mesajul lui Iohannis. Ce lasa in urma sa

Darius Valcov, pe numele caruia s-a inceput urmarirea penala, a demisionat din functia de ministru al Finantelor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca se astepta ca acesta sa-si prezinte demisia. Valcov s-a remarcat prin proiectul noului Cod Fiscal si al introducerii loteriei bonurilor fiscale.

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )