Libnet.ro
UNICEF

19:30

Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus urmarirea penala in al treilea dosar a fostului ministru de finante Darius Valcov, acuzandu-l pe acesta de trafic de influenta infaptuit in perioada in care era primar al municipiului Slatina. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov, urmarit penal intr-un al TREILEA dosar. Care sunt acuzatiile DNA

Fostul senator PSD Darius Valcov, arestat preventiv, este cercetat penal intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta savarsit in perioada in care era primar al orasului Slatina. Valcov ar fi cerut spaga unei firme 2,5 milioane de lei, pentru a-i da un contract de izolare termica a 131 de blocuri din Slatina.

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care .

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care avea contract cu primaria suma de 2,5.

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Nou dosar penal pe numele fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov. Procurorii DNA au anuntat, marti, inceperea urmaririi penale impotriva lui Valcov, suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care avea contract cu primaria suma de 2,5 milioane de lei.

Valcov va fi cercetat sub control judiciar

ACTUALIZARE 21:55 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis astazi o contestatie facuta de Darius Valcov la masura arestului preventiv inlocuind-o pe aceasta cu controlul judiciar. *Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta.

Al treilea dosar penal pe numele lui Darius Valcov: Fostul ministru, urmarit penal pentru trafic de influenta

Nou dosar penal pe numele lui Darius Valcov. Fostul ministru al Finantelor este urmarit penal intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei.

Darius Valcov va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar

Darius Valcov va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar, in primul dosar in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a instantei supreme, informeaza.

Darius Valcov va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar

Darius Valcov va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar, in primul dosar in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a magistratilor ICCJ. Decizia instantei este definitiva.

DNA extinde cercetarile in cazul lui Darius Valcov pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticourptie au extins marti cercetarile in cazul lui Darius Valcov, acesta fiind adus din nou la sediu DNA pentru audieri, informeaza B1 TV. Fostul ministru de Finante este.

Darius Valcov va fi ELIBERAT din arest si cercetat sub control judiciar. Decizia este DEFINITIVA

Darius Valcov va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de fapte de trafic de influenta, potrivit unei decizii a ICCJ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )