Libnet.ro
UNICEF

05:30

Data la care vor avea loc alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Data la care vor avea loc alegerile parlamentare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marti, ca, in prezent, din informatiile pe care le are, data preconizata de Guvern pentru alegerile parlamentare este 4 sau 11 decembrie. Domnul Ciolos a. continuă pe Antena3

UPDATE OFICIAL Liberalii renunta la fuziunea cu UNPR - PNL a decis sa mearga singur la alegerile parlamentare

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au renuntat la ideea fuziunii cu UNPR si a aliantelor cu partidele mici precum PSRO si PND si vor propune in cadrul sedintei Biroului Permanent National care ar loc luni ca PNL sa mearga singur in alegerile parlamentare, au precizat surse liberale pentru HotNews. ro. 40 Copresedintele Alina Gorghiu a anuntat la finalul sedintei ca aceasta propunere a fost votat in unanimitate in cadrul Biroului Politic National.

PNL va merge singur in alegerile parlamentare

ACTUALIZARE 17:50 Gorghiu: Am auzit de la un senator PSD, ca Ponta nu va mai fi pus pe listele de Parlament Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut, astazi, ca a auzit ca PSD nu il va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare. *ACTUALIZARE 17:10 Vasile Blaga: Am convingerea ca exista o baza foarte puternica pentru a castiga alegerile generale ------ PNL va merge singur in alegerile parlamentare, conform deciziei luate astazi, cu unanimitate de voturi, de Biroul Politic National al liberalilor, conform unor surse din presa.

UPDATE: PNL, fara UNPR la alegerile parlamentare

26: Liberalii nu vor face o alianta cu UNPR, pentru alegerile parlamentare din aceasta toamna.

Presedintele Ungariei: Referendumul privind cotele de refugiati va avea loc pe data de 2 octombrie

Janos Ader, Presedintele Ungariei, a anuntat ca pe data de 2 octombrie va avea loc referendumul initiat de Guvern cu privire la sistemul de cote obligatorii de relocalizare de refugiati in statele Uniunii.

Alina Gorghiu a confirmat: PNL va merge singur in alegerile parlamentare

PNL va merge singur in alegerile parlamentare, conform deciziei luate luni, cu unanimitate de voturi, de Biroul Politic National al liberalilor.

Fuziunea PNL-UNPR, esuata. Gorghiu: Putem castiga alegerile parlamentare fara sa vreo colaborare cu niciun alt partid (VIDEO)

Copresedintii Partidului National Liberal Alina Gorghiu si Vasile Blaga au vorbit despre planurile PNL pe perioada de vara, dar si pentru planurile pentru alegerile parlamentare din toamna, in termeni de.

Mondialele de MMA din Las Vegas vor avea si participanti romani: 4 Sportivi s-au inscris in cursa pentru marele trofeu

Mondialulde MMA din Las Vegasva avea prezenta romaneasca. in batalia pentru titlul de campion s-au inscris 256 de sportvi din 40 de tari. Cei patru sportivi care vor reprezenta.

Surse: PNL analizeaza, luni, variantele de aliante pentru alegerile parlamentare

PNL va analiza, luni, in sedinta Biroului Politic National BPN), variantele de aliante pre si post-electorale, in apropierea alegerilor parlamentare, au declarat surse din partid/ .

Incertitudine politica in Australia, dupa alegerile parlamentare anticipate

Australia era dominata duminica de o incertitudine politica, in urma unor alegeri legislative care nu i-au permis premierului in exercitiu Malcolm Turnbull sa-si consolideze pozitia asa cum dorea atunci cand a convocat acest scrutin anticipat, relateaza AFP.

O noua probleme inainte de Jocurile Olimpice de la Rio. O bacterie puternica a fost descoperita in apele in care vor concura sportivii (FOTO)

Un grup de oameni de stiinta brazilieni au detectat bacterii care se dezvolta pe unele dintre cele mai uimitoare plaje din Rio de Janeiro. Acest lucru are loc cu o luna inainte ca Rio sa gazduiasca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )