Libnet.ro
UNICEF

07:00

Date noi despre echipajul elicopterului prabusit: Copilotul era cetatean de onoare al orasului Mioveni pentru merite in salvarea vietilor (VIDEO)

B1 B1,
Date noi despre echipajul elicopterului prabusit: Copilotul era cetatean de onoare al orasului Mioveni pentru merite in salvarea vietilor (VIDEO)

Apar date noi despre membri echipajului din elicopterul SMURD prabusit luni pe lacul din Mamaia. Copilotul devenise de curand cetatean de onoare al orasului natal, Mioveni, pentru merite deosebite in salvarea. continuă pe B1

Date noi despre echipajul elicopterului prabusit: Copilotul era cetatean de onoare al orasului Mioveni pentru merite in salvarea vietilor

Apar date noi despre membri echipajului din elicopterul SMURD prabusit luni pe lacul din Mamaia. Copilotul devenise de curand cetatean de onoare al orasului natal, Mioveni, pentru merite deosebite in salvarea.

Romeo Lupu, fost pilot SMURD, despre echipajul elicopterului prabusit in Lacul Siutghiol: Familia aviatorilor nu este mare. Am zburat cu amandoi

Familia aviatorilor nu este mare, a declarat Romeo Lupu, fost pilot de elicopter SMURD, invitat in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, unde a declarat ca i-a cunoscut pe cei doi membri ai echipajului,.

Comunicatul ROMATSA despre elicopterul SMURD prabusit

Intr-un comunicat de presa, ROMATSA a dat detalii despre zborul elicopterului SMURD care s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de 15 decembrie, potrivit realitatea. net. In data de 15. 2014 ora 16. 07 LTlocal time) elicopterul SMURD 348 a decolat de la Constanta spre Tuzla urmand procedurile de management a traficului aerian. La Constanta, elicopterul se afla pentru a alimenta. La bordul elicopterului se aflau patru persoane, doi piloti si doi paramedici.

Pilotul elicopterului prabusit isi saluta vecinii din Buzau, de la mansa elicopterului

Petre Catuneanu, pilotul elicopterului SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol, era din Buzau si avea o fiica studenta, iar sotia sa este profesor-educator la Liceul de Nevazatori din oras. Pilotul Petre Catuneanu avea 47 de ani, 2. 900 de ore de zbor si era angajat de zece ani in Ministerul Administratiei si Internelor MAI), relateaza Mediafax.

Nicusor Constantinescu il acuza pe Raed Arafat ca a schimbat destinatia elicopterului prabusit in lacul Siutghiol

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat marti ca in cadrul unui program Romania-Bulgaria au fost achizitionate mai multe echipamente, printre care si elicopterul prabusit in lacul Siutghiol, insa destinatia si dotarile acestuia au fost schimbate cat timp el a fost suspendat de la conducerea institutiei, noteaza Agerpres.

Povestea elicopterului prabusit. Cand, de cine si in ce conditii a fost cumparat aparatul de zbor

Elicopterul care s-a prabusit a fost cumparat de Consiliul Judetean Constanta in cadrul unui proiect finantat din bani europeni si a costat peste 4 milioane de euro. Dupa arestarea lui Nicusor Constantinescu,.

Bietii oameni!. Reactia femeii salvate de echipajul SMURD prabusit cu elicopterul, dupa aflarea tragediei

Pacienta din Tulcea, salvata de echipajul SMURD, a aflat pe patul de spital cumplita veste. Femeia in varsta de 79 de ani are numai cuvinte de lauda pentru cei care au adus-o cu elicopterul la spital. Ma durea.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )