Libnet.ro
UNICEF

00:08

Datoria externa totala a scazut la 97,258 miliarde euro in primele opt luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Datoria externa totala a scazut la 97,258 miliarde euro in primele opt luni

Datoria externa totala a tarii noastre a scazut, in primele opt luni ale anului, la 97,258 miliarde euro, de la 99,681 miliarde euro, nivel inregistrat la 31 decembrie 2012, conform Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile spaniole, italiene si portugheze ar putea pierde 250 miliarde euro

Bancile spaniole, italiene si portugheze ar putea inregistra pierderi de 250 miliarde euro 338 miliarde dolari) in urmatorii doi ani, din imprumuturile acordate companiilor, potrivit raportului privind stabilitatea financiara mondiala, publicat de Fondul Monetar International FMI).

FMI: Bancile din Spania, Italia si Portugalia ar putea inregistra pierderi de 250 miliarde euro din creditele corporate

Fondul Monetar International FMI) a avertizat, miercuri, ca bancile din Spania, Italia si Portugalia au putea inregistra, in urmatorii doi ani, pierderi de 250 miliarde euro din portofoliile de credite acordate.

FMI: Bancile din Spania, Italia si Portugalia ar putea pierde 250 miliarde euro din creditele corporate

Bancile din Spania, Italia si Portugalia ar putea inregistra, in urmatorii doi ani, pierderi in valoare de 250 miliarde de euro din portofoliile de credite acordate companiilor, a avertizat, astazi, Fondul Monetar International FMI), conform Bloomberg.

Grecia vrea sa obtina 4 miliarde euro din privatizari, in 2014

Esecul Greciei in indeplinirea tintelor de privatizare prevazute pentru 2013 ridica obiectivul pentru anul viitor la 4 miliarde de euro, de aproape patru ori valoarea sumei care ar urma sa fie colectata pana la sfarsitul acestui an, potrivit ekathimerini. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )