Libnet.ro
UNICEF

07:00

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este pregatita sa va sustina in combaterea coruptiei

B1 B1,
David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este pregatita sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul britanic David Cameron i-a transmis presedintelui ales Klaus Iohannis ca Marea Britanie este pregatita sa il sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea. continuă pe B1

David Cameron, catre Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si.

FOTO. David Cameron, scrisoare de felicitare pentru Klaus Iohannis: Marea Britanie este gata sa va sustina in combaterea coruptiei

Premierul David Cameron i-a transmis, presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul de felicitare, ca Marea Britanie este gata sa-l sustina in combaterea coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea transparentei, precizand, totodata, ca asteapta cu interes o colaborare in cadrul UE.

Mesajul lui David Cameron catre Iohannis, de Ziua Internationala Anticoruptie: Marea Britanie va sustine in combaterea coruptiei

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a transmis presedintelui ales, Klaus Iohannis, in mesajul trimis in urma castigarii alegerilor, ca Marea Britanie il va sustine in lupta impotriva coruptiei, cresterea responsabilitatii si imbunatatirea.

Tatiana Niculescu Bran anunta ca va fi purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis. Cine este viitoarea sefa a comunicarii la Cotroceni

Scriitoarea si jurnalista Tatiana Niculescu Bran a anuntat, pe Facebook, ca a acceptat propunerea lui Klaus Iohannis de a fi purtatoarea sa de cuvant. Presedintele ales al Romaniei, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus sa-i fiu purtator de cuvant si consilier de comunicare. Sunt onorata ca s-a gandit la mine. Las deoparte cartea pe care ma apucasem s-o scriu, si devin, asadar, din purtatoare de cuvinte, purtatoare de cuvant, a scris luni dimineata jurnalista pe Facebook. Niculescu Bran este autoarea romanului non-fictional Spovedanie la Tanacu, care a inspirat filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu. Citeste aici un interviu acordat de Tatiana Niculescu Bran pentru HotNews. ro in 2012, despre cartea sa.

Curtea Constitutionala dezbate articolul in baza caruia sunt judecati Klaus Iohannis si mai multi primari

Curtea Constitutionala reia marti dezbaterile cu privire la articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI a declarat incompatibili mai multi alesi locali, intre care si pe presedintele ales Klaus Iohannis, anunta Mediafax. Judecatorii CCR au stabilit repunerea pe rol a cauzei privind respectivul articol intrucat s-a decis ca este nevoie de dezbateri suplimentare. CCR a cerut informatii suplimentare de la Curtea de Apel Constanta, unde a fost ridicata exceptia de neconstitutionalitate in procesul de incompatibilitate al primarului din Tuzla.

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

Dolj: Un barbat de etnie roma si-a construit o casa din banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie

Ion Lazar, un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail. Lazar, de 36 ani, care colecteaza.

Un barbat afirma ca si-a construit o casa in Romania din ajutorul social din Marea Britanie

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Un barbat din Dolj si-a construit o casa cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie.

Declaratia unui rrom pune pe jar Marea Britanie. Ce a facut barbatul cu banii primiti din ajutorul social: Multumesc, Anglia

Un barbat de etnie roma sustine ca si-a construit o casa in comuna Argetoaia din Dolj cu banii primiti ca ajutor social in Marea Britanie, relateaza Daily Mail, in editia electronica. Ion Lazar, in varst.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2381 seconds )