Libnet.ro
UNICEF

01:05

David Cameron: Marea Britanie va trimite personal militar pentru a pregati armata ucraineana

Antena3 Antena3,
David Cameron: Marea Britanie va trimite personal militar pentru a pregati armata ucraineana

Marea Britanie va trimite luna viitoare personal militar in Ucraina pentru a ajuta la pregatirea armatei ucrainene, a anuntat marti premierul britanic David Cameron, care a avertizat ca, in absenta unui . continuă pe Antena3

David Cameron: Marea Britanie va ajuta la instruirea armatei ucrainene. Occidentul trebuie sa impiedice Rusia sa destabilizeze R.Moldova

Premierul britanic David Cameron a declarat, marti, ca Marea Britanie va trimite in urmatoarea luna personal militar in Ucraina, pentru a ajuta la instruirea armatei ucrainene, avertizand ca Moscova va actiona pentru destabilizarea si altor tari daca nu este contracarata, relateaza Reuters.

Marea Britanie: Un roman cautat pentru ca amenintase cu decapitarea doua eleve de la o scoala militara a fost arestat

Un roman care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie, a fost inculpat si va fi prezentat in instanta luni.

Marea Britanie va trimite 75 de instructori militari in Ucraina

Marea Britanie va trimite 75 de instructori militari in Ucraina, in martie, pentru a oferi asistenta armatei ucrainene, confruntata cu un conflict separatist, a anuntat, marti, premierul David Cameron, relateaza Mediafax.

David Cameron: NATO si UE trebuie sa mentina sanctiunile impuse Moscovei. Occidentul sa impiedice Rusia sa destabilizeze Republica Moldova

Premierul britanic David Cameron sustine ca NATO si UE trebuie sa mentina sanctiunile impuse Rusiei in contextul Ucraina, pentru ca altfel exista riscul destabilizarii Republicii Moldova si tarilor baltice,.

Ucraina: David Cameron evoca ideea excluderii Rusiei din sistemul bancar Swift

Primul ministru britanic David Cameron a evocat ideea excluderii Rusiei din sistemul interbancar de plati Swift daca Moscova continua sa distruga Ucraina, noteaza AFP si preluat de AGERPRES. in cazul unei.

David Cameron: Rusia, vizata de noi sanctiuni daca situatia din Ucraina se agraveaza

Premierul britanic David Cameron s-a declarat luni nemultumit de actiunile ilegale ale Rusiei in Ucraina despre care afirma ca au atins un nou nivel si orice incercare a separatistilor prorusi de a-si extinde teritoriul pe care il controleaza va atrage noi sanctiuni din partea UE si Statelor Unite impotriva Moscovei, potrivit Reuters.

MAREA BRITANIE: Romanul care ar fi amenintat cu decapitarea unor eleve de la o scoala militara, arestat

Cotidianul britanic The Guardian sustine ca romanul care era dat in urmarire pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost arestat la revenirea in Marea Britanie.

Marea Britanie, sfatuita sa revizuieasca masurile de securitate

Centralele nucleare din Marea Britanie risca sa fie tintele unor atacuri cu drone, in care ar putea fi ucise zeci de mii de persoane, a avertizat un consilier guvernamental, care a criticat autoritatile pentru ca isi tin capul ingropat in nisip, relateaza Daily Express online, citat de Mediafax.

Marea Britanie: Ce pedeapsa a primit romanul care a amenintat cu decapitarea doua eleve

Un roman arestat pentru ca ar fi amenintat cu decapitarea doua eleve ale unei scoli militare britanice a fost condamnat la sase saptamani de inchisoare cu suspendare in Marea Britanie si la plata a 200 de lire 270 de euro) daune morale, potrivit Daily Mirror, informeaza Mediafax.

VIDEO Protest la Londra in fata sediului Channel 4, dupa primul episod despre romanii din Marea Britanie/ MAE: Episodul nu este reprezentativ pentru comunitatea romaneasca, vom urmari cu atentie urmatoarele episoade/ Victor Ponta: Imi exprim solidaritate

Ministerul de Externe a transmis duminica un comunicat de presa referitor la primul episod din documentarul Channel 4 despre romanii din Marea Britanie, in care explica modul in care ambasadorul roman din Londra a reactionat trimitand o scrisoare producatorului. MAE afirma de asemenea ca acest episod nu este reprezentantiv pentru comunitatea romaneasca si lauda initiativa romanilor care au organizat un protest in tacere duminica, la ora locala 15. 00, in fata sediului Channel 4. UPDATE Potrivit unui participant la protest si a fotografiilor postate pe pagina evenimentului pe Facebook, circa 25 de persoane au luat parte la manifestatie, in conditii de ploaie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )