Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dean Thompson: Romania si SUA coopereaza pe subiecte privind STATUL DE DREPT si LUPTA iMPOTRIVA CORUPTEI

România Liberă România Liberă,
Dean Thompson: Romania si SUA coopereaza pe subiecte privind STATUL DE DREPT si LUPTA iMPOTRIVA CORUPTEI

Romania si SUA coopereaza in cadrul unor programe si pe subiecte legate de statul de drept, lupta impotria coruptiei si lupta impotriva terorismului, a declarat, luni, insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, la o expozitie cu ocazia celei de a 135-a aniversari a relatiilor diplomatice. continuă pe România Liberă

Romania si SUA coopereaza pe subiecte privind statul de drept si lupta impotria coruptiei

Romania si SUA coopereaza in cadrul unor programe si pe subiecte legate de statul de drept, lupta impotria coruptiei si lupta impotriva terorismului, a declarat, luni, insarcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, la o expozitie cu ocazia celei de a 135-a aniversari a relatiilor diplomatice.

Dean Thompson, la 135 de relatii diplomatice Romania-SUA: Cooperam pe subiecte legate de statul de drept, lupta impotriva coruptiei si lupta impotriva terorismului

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, Dean Thompson, a declarat, luni, ca SUA si Romania, state care celebreaza 135 de ani de relatii diplomatice, coopereaza in prezent pe subiecte.

Discutii Klaus Iohannis-George Friedman, despre parteneriatul Romania-SUA, investitii si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe George Friedman foto), fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor, a discutat cu acesta despre parteneriatul strategic Romania - SUA, despre.

Iohannis a discutat cu fondatorul Stratfor despre parteneriatul Romania - SUA

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor, a discutat cu acesta despre parteneriatul strategic Romania - SUA, despre investitiile americane in Romania si situatia din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )