Libnet.ro
UNICEF

16:00

UE deblocheaza un ajutor de 125 de milioane de euro pentru sectorul agricol afectat de embargoul rusesc

Antena3 Antena3,
UE deblocheaza un ajutor de 125 de milioane de euro pentru sectorul agricol afectat de embargoul rusesc

Uniunea Europeana va debloca 125 de milioane de euro pentru a sustine sectorul agricol al UE, afectat de embargoul impus de Rusia asupra produselor alimentare occidentale, informeaza AFP. Masurile de sustinere a. continuă pe Antena3

UE aloca 125 mil. euro pentru a ajuta sectorul agricol afectat de embargoul rusesc

Comisia Europeana a anuntat luni ca va debloca 125 milioane de euro, destinati sustinerii sectorului agricol al UE, afectat de embargoul impus de Rusia asupra produselor alimentare occidentale, noteaza AFP.

UE va sprijini cu 125 milioane de euro producatorii de fructe si legume perisabile

Comisia Europeana va acorda aproximativ 125 de milioane de euro pentru a-i sustine pe producatorii europeni de fructe si legume perisabile, in contextul restrictiilor impuse de Rusia pentru produsele agricole venite din UE, arata un comunicat publicat astazi de institutie.

Producatorii de rosii, morcovi, mere si struguri pot cere compensatii daca au fost afectati de embargoul rusesc

Producatorii de legume si fructe din Uniunea Europeana afectati de embargoul impus de Moscova pe piata rusa vor primi sprijin financiar european cu un buget total de pana la 125 de milioane de euro, a anuntat luni Comisia Europeana. Potrivit unui comunicat de presa emis de Comisia Europeana, executivul comunitar activeaza masuri de sprijin in ceea ce priveste anumite fructe si legume perisabile pentru 12 categorii de legume si fructe: rosii, morcovi, varza alba, ardei, conopida, castraveti, inclusiv cornison, ciuperci, mere, pere, fructe rosii capsuni, zmerua, mure etc. ), struguri de masa si kiwi.

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au crescut cu 17% in trimestrul doi, la 420 milioane euro

Vanzarile de bunuri de folosinta indelungata au urcat cu 17% in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 420 milioane euro, majoritatea categoriilor inregistrand cresteri, potrivit datelor GfK citate de Mediafax, care arata ca este foarte probabil ca trendul ascendent sa continue. Cu exceptia segmentului foto, toate categoriile au crescut in trimestrul al doilea din 2014. Totusi, ritmul de scadere al pietei foto s-a micsorat, ajungand la putin peste -18%. Cea mai mare crestere in valoare 29%) a fost generata de sectorul de Telecom, care a atins 128 de milioane de euro, acesta fiind cel mai mare segment din trimestrul doi. Electronicele au avut o perioada remarcabila, crescand cu aproape 27%, urmate de electrocasnice mari, electrocasnice mici, IT si imprimante, functionale si consumabile , arata rezultatele studiului GfK TEMAX pentru Romania.

Noi extrageri la Loto6/49. Premiul cel mare este de peste 4,6 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,65 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,2 milioane euro la Joker.

Numerele extrase la Loto. Premiul cel mare la Loto 6/49 este de peste 4,6 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 4,65 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,2 milioane euro la Joker.

Legumicultorii romani vor primi despagubiri de la Comisia Europeana din cauza sanctiunilor Rusiei. Pana acum s-au adunat pagube de 10 milioane de euro

Legumicultorii romani vor primi despagubiri de la Comisia Europeana pentru pagubele suferite in urma embargoului impus de Federatia Rusa la importurile de produse alimentare din Uniunea Europeana, evaluarile actuale privind pagubele fiind de 10 milioane de euro pentru 22. 000 de tone de legume aflate pe stoc, a declarat, joi, Achim Irimescu, reprezentantul Delegatiei Romaniei pe langa Comisia Europeana.

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un centru IT la Cluj. Va angaja peste 200 de persoane in 3 ani

Siemens a investit 4,5 milioane euro intr-un nou centru de cercetare si dezvoltare in Romania, la Cluj-Napoca, care va opera sub brandul companiei subsidiare Evosoft si unde intentioneaza sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani.

Pogonaru vrea un credit de 35 mil. euro pentru centrul comercial de la Obor

Actionarii Prodplast Imobiliare, firma prin care omul de afaceri Florin Pogonaru dezvolta un centru comercial langa Obor, au aprobat lansarea unei emisiuni de obligatiuni de pana la 10 milioane euro, majorarea capitalului si accesarea unui credit de 35.

Administratorul Tehnologica Radion a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 milioane euro

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor berna, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2539 seconds )