Libnet.ro
UNICEF

01:05

Debut nefericit pentru Andreea Mitu la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Debut nefericit pentru Andreea Mitu la Australian Open

Jucatorea Andreea Mitu nu a reusit surpriza, marti dimineata, si a fost eliminata in chiar primul tur la Australian Open la cea dintai participare a sa pe tabloul principal al turneului de Mare Slem de la Antipozit. continuă pe Online Sport

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Australian Open: Dupa Andreea Mitu, Irina Begu spune si ea adio turneului

Dupa Andreea Mitu,Irina Begu s-a oprit si ea in primul tur la Australian Open, desi pornea ca favorita in aceasta faza a turneului .

Australian Open: Andreea Mitu, eliminata in runda inaugurala de Julia Goerges

Andreea Mitu locul 96 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Julia Goerges, Germania, locul 45 in lume.

Ziua romancelor la Australian Open: programul dupa care jucatoarele noastre vor intra, marti, in turul I, la Melbourne

Andreea Mitu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Simona Halep vor intra pe teren, in aceasta ordine, in runda inaugurala de la Australian Open.

Halep a pierdut, dar romancele se lupta la Australian Open: programul complet al zilei de miercuri la Melbourne

Simona Halep 2 WTA), Irina Begu 31 WTA) si Andreea Mitu 96 WTA) au parasit competitia, insa primul turneu de Grand Slam al anului va continua pentru alte trei sportive din Romania.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Australian Open: Start lansat pentru Roger Federer si Novak Djokovic

Roger Federer a avut parte de un debut perfect la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, elvetianul pierzand doar cinci game-uri in meciul cu Nikoloz Basilashvili Georgia, locul 118 ATP), scor 6-2, 6-1, 6-2. Partida de pe Rod Laver Arena a durat doar o ora si 12 minute.

Alexandra Dulgheru trece in premiera de primul tur la Australian Open

Dupa patru prezente pe tabloul principal in care nu a reusit sa depaseasca runda inaugurala, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pentru prima data in cariera in turul secund la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )