Libnet.ro
UNICEF

06:00

Debut cu stangul: Minaur pierde la Bacau, in primul meci din Play-off dupa un joc slab al baimarenilor

Adevărul Adevărul,
Debut cu stangul: Minaur pierde la Bacau, in primul meci din Play-off dupa un joc slab al baimarenilor

HCM Minaur a inceput cu stangul lupta din Play-off, minauristii fiind invinsi la Bacau cu scorul de 23-19. Meciul doi din Play-Off va fi cel de la Baia Mare din data de 6 mai. A fost un meci slab facut de elevii antrenati de Lars Walther. continuă pe Adevărul

Cum au piratat primul episod din Game of Thrones, folosind noua aplicatie de la Twitter

Aplicatia de streaming online Periscope a celor de la Twitter a fost folosita pentru transmiterea online a primului episod din Game of Thrones. Nici nu a inceput bine noul sezon din Game of Thrones si deja este sursa mai multor scandaluri. Weekend-ul trecut, cu cateva ore inainte difuzarea primului episod din sezonul cinci, au aparut [] Cum au piratat primul episod din Game of Thrones, folosind noua aplicatie de la Twitter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Papa Francisc, declaratie exploziva: primul genocid din secolul XX, in opinia sa

Papa Francisc a facut duminica o declaratie exploziva, denuntand masacrarea armenilor in urma cu 100 de ani drept primul genocid din secolul al XX-lea, o remarca politica de asteptat ca va provoca furia Turciei, comenteaza Associated Press.

Papa Francisc denunta masacrarea armenilor de catre otomani drept primul genocid din secolul al XX-lea

Papa Francisc a denuntat duminica masacrarea armenilor, in urma cu 100 de ani, drept primul genocid din secolul al XX-lea, o declaratie politica exploziva, care va provoca sigur furia Turciei, comenteaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )