Libnet.ro
UNICEF

22:00

Zi decisiva pentru Grecia. Acordul semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

România Liberă România Liberă,
Zi decisiva pentru Grecia. Acordul semnat de Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Parlamentul grec voteaza astazi planul de masuri la care Tsipras si creditorii internationali au ajuns luni, dupa 17 ore de negocieri. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT O noua zi decisiva pentru Grecia: Parlamentul este chemat sa aprobe o prima serie de masuri de austeritate / Prima greva dupa ce Syriza a ajuns la putere / Ciocniri intre politie si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov in poata Syntagma

Premierul grec Alexis Tsipras incearca sa promoveze miercuri in Parlament nepopularele masuri de austeritate impuse de creditorii Atenei in schimbul mentinerii Greciei in zona euro, scrie AFP. 21:28 Grecia: Ciocniri in piata Syntagma din Atena intre politisti si manifestanti inarmati cu cocktailuri Molotov, in momentul in care a inceput dezbaterea parlamentara19:33 Deputatii francezi au adoptat cu o mare majoritate planul de ajutor pentru Grecia19:10 Surse: Protectia banilor britanici implicati intr-un acord pentru Grecia este o linie rosie17:39 Ministrul Energiei, Panayiotis Lafazanis, va vota impotriva planului de salvare16:50 Alexis Tsipras, catre membri Syriza: Cine are o alternativa sa vina sa imi spuna.

Grecia: Acordul semnat de Alexis Tsipras a trecut de comisiile parlamentare

Cele patru comisii specializate din Parlamentul de la Atena au avizat, miercuri, pachetul initial de reforme promis zonei euro de premierul grec Alexis Tsipras, scrie EFE, citat de Agerpres. Euclid Tsakalotos,.

LIVETEXT O noua zi decisiva pentru Grecia: Parlamentul este chemat sa aprobe o prima serie de masuri de austeritate / Prima greva dupa ce Syriza a ajuns la putere

Premierul grec Alexis Tsipras incearca sa promoveze miercuri in Parlament nepopularele masuri de austeritate impuse de creditorii Atenei in schimbul mentinerii Greciei in zona euro, scrie AFP.

O noua zi decisiva pentru Grecia: Parlamentul este chemat sa aprobe o prima serie de masuri de austeritate / Prima greva dupa ce Syriza a ajuns la putere

Premierul grec Alexis Tsipras incearca sa promoveze miercuri in Parlament nepopularele masuri de austeritate impuse de creditorii Atenei in schimbul mentinerii Greciei in zona euro, scrie AFP. 11:55 Bancile grecesti vor ramane inchise pana joi seara, a anuntat ministerul e Finante.

Zi decisiva pentru Grecia. Parlamentul grec voteaza planul de masuri

Parlamentul grec voteaza astazi planul de masuri la care Tsipras si creditorii internationali au ajuns luni, dupa 17 ore de negocieri.

Londra se opune includerii fondurilor britanice in programul de asistenta pentru Grecia

Ministrul britanic de finante, George Osborne, va incerca sa blocheze orice tentativa a Uniunii Europene de a include fonduri britanice in noul program de asistenta financiara internationala pentru Grecia,.

Comisia Europeana propune un imprumut de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie,.

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie,.

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia

Comisia Europeana propune un imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermeniul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie, potrivit unui document citat de Reuters.

Fonduri de urgenta pentru Grecia. Despre ce suma este vorba

Comisia Europeana propune acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro pentru Grecia, prin intermediul Mecanismului European de Stabilitate Financiara EFSM) pentru acoperirea necesarului de finantare din luna iulie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )