Libnet.ro
UNICEF

10:45

Decizia in dosarul in care Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu, amanata pentru 4 iunie

Antena3 Antena3,
Decizia in dosarul in care Cioaca este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu, amanata pentru 4 iunie

Cazul Elodia a fost amanat din nou. Cristian Cioaca va afla pe 4 iunie sentinta in dosarul in care e judecat pentru uciderea sotiei sale. Magistratii Curtii de Apel Pitesti trebuie sa hotarasca daca il. continuă pe Antena3

Nicusor Constantinescu este acuzat de 24 de infractiuni

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe Adrian Gambuteanu, directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, institutie subordonata CJC. Constantinescu este acuzat de complicitate la trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinere de foloase necuvenite, dar si de 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinere de foloase necuvenite.

Sorin Blejnar, audiat la DNA in dosarul in care sunt cercetati si sotii Nemes

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar s-a prezentat, luni, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul de evaziune fiscala de peste 15 milioane de euro si pentru a fi anuntat ca faptele de care este acuzat au fost schimbate, in baza prevederilor din noul Cod penal, scrie Mediafax. Sorin Blejnar a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14. 00 si nu a dorit sa faca declaratii privind prezenta sa in fata procurorilor. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca procurorii ii vor aduce la cunostinta lui Sorin Blejnar o schimbare de incadrare juridica, respectiv ca fapta pentru care a fost acuzat va fi reincadrata in baza prevederilor din noul Cod penal.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv, a fost trimis in judecata. Este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de sase infractiuni de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de aceasta au mai fost trimisi in judecata grefierei Mariana Curea, arestata preventiv, si a altor trei inculpati care sunt cercetati in stare de libertate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )