Libnet.ro
UNICEF

09:00

Decizia FARA PRECEDENT luata in Uniunea Europeana. Se va intampla asta cu TOTI bebelusii nascuti in noiembrie

Antena3 Antena3,
Decizia FARA PRECEDENT luata in Uniunea Europeana. Se va intampla asta cu TOTI bebelusii nascuti in noiembrie

Este o decizie fara precedent pe care nemtii o vor lua, fiind prima tara din UE care face acest pas. Potrivit mai multor ziare din Germania, bebelusii nascuti incepand cu luna noiembrie vor avea pe certificatul. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana vs. Uniunea Eurasiatica - Interviu FP Romania

Celebra Oda a Bucuriei a marcat la 1 iulie, la Zagreb, in prezenta a importanti oficiali europeni, intrarea Croatiei in Uniunea Europeana. Dupa cea de-a 7-a extindere de la crearea comunitatii in urma cu 60 de ani, UE are acum 28 de state membre. Despre noi perspective de extindere si posibila rivalitate ce se profileaza cu Uniunea Eurasiatica vorbim in interviul de mai jos cu expertul Stratfor Eugene Chausovsky.

Europa ar putea fi afectata de cutremure fara precedent: Romania, printre cele mai expuse zone. Vezi harta seismica (FOTO)

Oamenii de stiinta au creat o harta seismica e Europei si au ajuns la concluzia ca acest continent ar putea fi zdruncinat de cutremure fara precedent, relateaza Le Monde. Astfel, 50 de oameni de.

Rusia avertizeaza Ucraina in legatura cu semnarea unui acord sinucigas cu Uniunea Europeana

Rusia a avertizat duminica Ucraina cu privire la faptul ca, in cazul in care va semna un acord de asociere sinucigas cu Uniunea Europeana, Guvernul de la Moscova isi va inaspri controalele vizand marfurile ucrainene la frontiera dintre cele doua tari, in mijlocul unui conflict comercial cu motivatie politica, transmite AFP.

Romania, printre tarile campioane la scumpirile alimentelor, in Uniunea Europeana

In Romania alimentele se scumpesc de la o luna la alta. Asa se face ca din 2005 si pana in prezent costurile au crescut cu 54 de procente. Cel putin asta releva un studiu realizat pentru intervalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )