Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizia finala in Dosarul Terenurilor se va da luni. Procurorii cer inchisoare pentru Gigi Becali

Adevărul Adevărul,
Decizia finala in Dosarul Terenurilor se va da luni. Procurorii cer inchisoare pentru Gigi Becali

Completul de 5 judecatori a ramas in pronuntare la recursul depus de procurori in Dosarul Terenurilor MApN, conform Mediafax. O decizie se va da luni, pe 20 mai. Daca va fi declarat vinovat, Gigi Becali risca inchisoarea intre 5 si 15 ani. continuă pe Adevărul

Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Silvio Berlusconi in dosarul Ruby.

Procurorii cer condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano in procesul Ruby, relateaza AFP, citata de Mediafax. Cerem o pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru primul cap de acuzare, sporita la sase ani pentru al doilea, a declarat procurorul Ilda Boccassini, propunand ca Berlusconi sa nu mai aiba dreptul la nicio functie publica. In acest proces, Berlusconi este acuzat de trafic de influenta si apelarea la serviciile unei .

Dosarul Rubygate: Procurorii cer sase ani de inchisoare pentru Berlusconi

Parchetul din Milano a cerut o sentinta de sase ani de inchisoare si interdictia exercitarii unei functii publice pentru Silvio Berlusconi, in cadrul dosarului Rubygate, unde este acuzat de abuz de putere si intretinerea de raporturi sexuale cu o minora, potrivit AFP.

DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, astazi, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul schimburilor de terenuri dintre Becali si Ministerul Apararii Nationale, conform surselor de presa.

Becali, din nou la judecata. DNA cere inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN

Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la instanta suprema condamnarea la inchisoare cu executare a lui George Becali, Victor Babiuc, Dumitru Cioflina si Ioana Babiuc, in dosarul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )