Libnet.ro
UNICEF

07:30

Decizie definitiva: Rudel Obreja nu scapa din arest

România Liberă România Liberă,
Decizie definitiva: Rudel Obreja nu scapa din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, vineri, ca fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, inculpat in dosarul Gala Bute, sa ramana in arest preventiv. continuă pe România Liberă

Obreja, Resmerita si Breazu afla, vineri, daca scapa din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie decide, vineri, daca accepta contestatiile lui Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu, aflati in arest preventiv in dosarul Gala Bute.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute

Contestatii in dosarul Gala Bute. Aflati in arest preventiv in acest dosar, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, primarul din Lupeni, Cornel Resmerita si Tudor Breazu, fost apropiat al.

iCCJ discuta contestatiile depuse de Rudel Obreja, Cornel Resmerita si Tudor Breazu la masura arestului preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

30 Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a declarat, vineri, pe holurile iCCJ, ca presa a intoxicat oamenii cu dosarul Gala Bute, iar arestarea lui nu are nicio legatura cu.

Elena Udrea se razboieste cu toata lumea, din arest

Elena Udrea se razboieste, din arest, cu toata lumea. Udrea spune ca este victima unor abuzuri si a regulamentului din arest. Ea spune, pe Facebook, ca astazi va fi dusa, in catuse, la un control gi.

Toni Grebla, dus din arest la spital. Fostul judecator CCR, acuzat ca a incercat sa vanda capre

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, a fost retinut de procurorii DNA pentru o noua acuzatie. Un avocat a facut un autodenunt privind un contract de vanzare-cumparare de capre. Maine, Grebla va merge la inalta.

Toni Grebla, retinut de DNA pentru trafic de capre: Fostul judecator CCR, scos din arest dupa ce i s-ar fi facut rau (VIDEO)

45 Toni Grebla a fost scos din Arestul Politiei Capitalei la zece minute dupa ce a ajuns acolo, potrivit unor surse citate de B1 TV. Deocamdata nu exista o informatie oficiala referitoare la locul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )