Libnet.ro
UNICEF

06:00

Decizie istorica. Numele unui judet din Romania s-ar putea schimba. Cum ar urma sa se numeasca

Antena3 Antena3,
Decizie istorica. Numele unui judet din Romania s-ar putea schimba. Cum ar urma sa se numeasca

Un grup de initiativa, format din reprezentantii unor asociatii, ai autoritatilor judetene si locale, dar si parlamentari din toate partidele, s-a reunit sambata la Caracal pentru a propune adaugarea la. continuă pe Antena3

Gestul minunat al unui veterinar din Romania i-a induiosat pe straini. A salvat o catelusa de la moarte sigura, sfidand pericolul

Gestul minunat al unui medic veterinar din Romania a ajuns cunoscut in lumea intreaga dupa ce presa straina a descris cu lux de amanunte cum a salvat o catelusa de la moarte sigura. Este.

SCHIMBARE MAJORA pentru judet din Romania! Cum s-ar putea numi: Este o reparatie istorica

Autoritati judetene, locale, dar si parlamentari membri din toate partidele, au avut o intalnire sambata la Caracal cu scopul de a propune completarea numelui judetului Olt cu denumirea de.

Decizie incredibila a unei instante din Romania: Pedeapsa blanda pentru un barbat care si-a omorat sotia, pentru ca aceasta nu era gospodina

In tara in care o femeie este batuta la 30 de secunde, un judecator din Alba a decis sa-i reduca cu o treime pedeapsa unui barbat care si-a omorat in bataie sotia, dintr-un motiv.

DECIZIE socanta a unei INSTANTE din Romania. Pedeapsa mai blanda pentru un barbat care si-a UCIS sotia deoarece aceasta nu era buna gospodina

Un barbat din Alba a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare pentru ca si-a ucis sotia. Instanta a actionat in favoarea inculpatului, intrucat fosta sotie a acestuia era o .

Locatarii unui bloc din Vrancea, trebuie sa indure apa care le curge pe pereti. Lucrarea de hidroizolatie a fost facuta de mantuiala

Mai multi locatari, proprietari ai unui bloc din orasul Panciu, judetul Vrancea traiesc un adevarat cosmar. Blocul a fost prins intr-un program de reabilitare a hidroizolatiei terasei, pe un program cu.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Cum au votat cetatenii francezi din Romania si Republica Moldova in primul tur al alegerilor din Franta: Marine Le Pen nu se claseaza nici macar in primele trei locuri (FOTO)

Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat rezultatele provizorii ale votului cetatenilor francezi din Romania si Republica Moldova care au votat la circumscriptia consulara consulara de la ambasada.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Epidemia de rujeola din Romania a afectat deja 4.881 de persoane, dintre care 22 au decedat

Epidemia de rujeola din Romania, care a debutat la sfarsitul lunii septembrie 2016, a ajuns, vineri, la 4. 881 de cazuri, cu aproape 90 de imbolnaviri mai multe decat in saptamana precedenta, arata datele centralizate de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )