Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie neastepata a unor membri CNA, inainte de alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Decizie neastepata a unor membri CNA, inainte de alegerile parlamentare

Doi membri ai Consiliului National al Audiovizualului iau in calcul o candidatura la alegerile parlamentare din aceasta toamna. Este vorba despre Valentin Jucan si Lorand Turos, potrivit informatiilor. continuă pe Antena3

Surse: Augustin Zegrean nu se va afla pe listele PNL la alegerile parlamentare

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean nu se va afla pe listele liberalilor la alegerile parlamentare, a decis, marti, conducerea PNL, potrivit unor surse politice.

Basescu, tinerilor PMP: Nu resping ideea de a candida la alegerile parlamentare

Presedintele PMP Traian Basescu nu repinge ideea de a candida la alegerile parlamentare, insa decizia o va lua in urma unor analize sociologice.

MAE: Romanii din strainatate mai au trei zile sa se inscrie in Registrul electoral, pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste cetatenilor romani din strainatate ca au mai ramas trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Basescu, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare: Daca va fi necesar, daca va fi in avantajul partidului, probabil ca voi candida. Nu resping ideea, nu o imbratisez

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat sambata ca se va inscrie pe lista de candidaturi a partidului la alegerile parlamentare daca acest lucru va fi in avantajul.

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, a anuntat ca a acceptat sa candideze pe listele PNL la alegerile parlamentare

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a anuntat sambata ca va candida la alegerile parlamentare din acest anpe listele organizatiei PNL Bistrita Nasaud, informeaza.

Sorin Cimpeanu, fostul ministru al Educatiei, candideaza la alegerile parlamentare pe listele ALDE

Fostul ministrul al Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca va candida la parlamentare pe listele ALDE. Acesta a explicat motivele pentru care ar intra in Parlamentul Romaniei. Am inv.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )