Libnet.ro
UNICEF

17:00

Decizie surprinzatoare a lui Oprea: UNPR il sustine pe Hellvig, la sefia SRI

România Liberă România Liberă,
Decizie surprinzatoare a lui Oprea: UNPR il sustine pe Hellvig, la sefia SRI

UNPR a anuntat, vineri dimineata, intr-un comunicat de presa, ca saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig si ca va sustine aceasta propunere, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Surse: UNPR il sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI. Ponta: Decidem la partid

Partidul vicepremierului Gabriel Oprea, UNPR, va sustine in Parlament numirea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, potrivit unor surse citate de B1 TV.

UNPR anunta ca il va sustine pe Hellvig la sefia SRI. Ponta: Este dreptul lor. Nu este ceva care tine de guvernare

UNPR a anuntat, vineri dimineata, prin intermediul unui comunicat de presa, remis MEDIAFAX, ca saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI in persoana lui Eduard Hellvig si ca va sustine aceasta propunere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )