Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce a declarat Victor Ponta cand a iesit de la DNA

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Victor Ponta cand a iesit de la DNA

Premierul Victor Ponta a declarat la iesirea de la DNA ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca este acuzat de conflict de interese. continuă pe România Liberă

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

Gabriela Firea: Mi se pare foarte suspect faptul ca Victor Ponta este chemat la DNA tocmai in ziua in care este depusa motiunea de cenzura a celor din PNL

Apar primele reactii din interiorul PSD dupa ce premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al.

Livia Stanciu, presedintele ICCJ, reactioneaza la declaratiile lui Victor Ponta cu privire la condamnarea lui Dragnea. Premierul risca o ancheta a Inspectiei Judiciare

Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a reactionat dupa ce premierul Victor Ponta a declarat ca, daca Liviu Dragnea era achitat in dosarul referendumului din 2012, judecatoarele care ar fi dat hotararea ar fi fost arestate.

Victor Ponta, la DNA: Sunt SUSPECT in dosarul lui Sova

29 - Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la DNA, ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Sunt suspect in cazul Sova pentru activitatea de avocat in 2007-2008 si conflict de interese .

Victor Ponta, la DNA: Sunt suspect in cazul domnului Sova si sunt in conflict de interese pentru ca l-am propus pe Sova ministru (VIDEO)

30 La iesirea de la DNA, premierul Victor Ponta a declarat ca i s-a comunicat ca are calitatea de suspect in dosarul lui Dan Sova si ca se afla in conflict de interse pentru ca l-a propus pe.

Victor Ponta, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Iohannis, la o ora dupa ce a iesit de la DNA. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale pe numele lui Victor Ponta, iar Iohannis are .

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Geoana: Demisia Singurul gest de minima onorabilitate pe care Victor Ponta ar trebui sa il faca

Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc PSRO), a declarat astazi, la Galati, unde a participat la lansarea activitatii filialei locale a partidului sau, ca premierul Victor Ponta ar fi trebuit sa ia decizia de a demisiona din toate functiile pe care le detine inca de pe scarile DNA si sa nu mai astepte ca demisia sa ii fie ceruta de presedintele Klaus Iohannis.

Orban - PNL: Cred ca Iohannis a aflat de Ponta de la DNA. Nu cred ca Serviciul Roman de Informatii putea sa ii dea o astfel de informatie

Deputatul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a aflat cel mai probabil de chemarea premierului Victor Ponta la DNA, atunci cand a fost facut public acest lucru. Eu nu cred.

Ludovic Orban: Cred ca Iohannis a aflat de Ponta de la DNA. Nu cred ca SRI putea sa ii dea o astfel de informatie

Deputatul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a aflat cel mai probabil de chemarea premierului Victor Ponta la DNA, atunci cand a fost facut public acest lucru. Eu nu cred.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )