Libnet.ro
UNICEF

01:05

Declaratia neasteptata facuta de Dorin Cocos in fata procurorilor: REGRET cu TARIE ca am fost casatorit cu Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Declaratia neasteptata facuta de Dorin Cocos in fata procurorilor: REGRET cu TARIE ca am fost casatorit cu Elena Udrea

Dorin Cocos a declarat in fata magistratilor de la Curtea Suprema ca regreta faptul ca a fost casatorit cu Elena Udrea, pentru ca acest lucru i-a adus doar necazuri. Cocos a explicat si cum a impartit. continuă pe Antena3

Dezvaluiri din dosarul Bica 2: Dorin Cocos primea spaga de la Gheorghe Stelian. Banii erau oferiti in ambalajul de la banca

Procurorii DNAau dat publicitatii mai multe informatii legate de modul in care prima spaga Dorin Cocos, in dosarul Bica 2. Gheorghe Stelian era cel care ii aducea spaga lui Dorin Cocos, in biroul.

Alina Bica si Dorin Cocos, direct in inchisoare. Cocos va fi transferat la Rahova, iar Bica la penitenciarul Targsor

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi mutati din arestul Politiei Capitalei. Ei au fost trimisi in judecata in dosarul disjuns din cel privind afacerile de la ANRP, iar trimiterea lor in judecata presupune.

Dorin Cocos a declarat ca regreta casatoria cu Elena Udrea. Mircea Badea: Este disperat! Nu mai poate in parnaie

Sunt absolut bulversat in legatura cu afirmatiile domnului Victor Ciutacu, care a prezentat o serie de declaratii ale lui Dorin Cocos despre Elena Udrea, a spus Mircea Badea in legatura cu dezvalurile facute.

Noi audieri in dosarul Gala Bute: Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, a dat explicatii in fata procurorilor (VIDEO)

14 Stefan Lungu a precizat, la iesirea de la DNA, ca si-a dat acordul in fata procurorilor pentru a participa la o confruntare cu Elena Udrea. Este o procedura absolut normala, a spus Lungu,.

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, a fost adus din arest la DNA pentru a fi audiat

Alin Cocos a fost adus, marti, din arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar, surse judiciare declarand ca fiul lui Dorin Cocos a fost chemat, cel mai probabil, sa dea declaratii in calitate de martor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )