Libnet.ro
UNICEF

07:00

Declaratie halucinanta a lui M.Lucescu despre condamnarile din Dosarul transferurilor.

România Liberă România Liberă,
Declaratie halucinanta a lui M.Lucescu despre condamnarile din Dosarul transferurilor.

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat luni, intr-o emisiune TV, ca a fost o greseala faptul ca inculaptii in Dosarul transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele in Dosarul Transferurilor au avut o imagine total negativa. Ce m-a surprins pe mine este ca s-au luat niste decizii pe un cod penal actual, iar greselile care s-au facut s-au facut foarte demult, atunci cand se puteau face o multime de . continuă pe România Liberă

Mircea Lucescu, despre deciziile din Dosarul Transferurilor: Au fost judecati de doua femei care habar nu au de fotbal

Mircea Lucescu a comentat intr-un stil propriu hotararile din Dosarul Transferurilor, tehnicianul celor de la Sahtior nefiind de acord cu deciziile luate in urma cu cateva zile. Au fost judecati de doua femei care habar nu au ce inseamna fotbalul, a punctat antrenorul roman.

Lucescu, despre condamnatii din dosarul Transferurilor: O mare greseala a fost ca au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul

Mircea Lucescu a afirmat, luni, ca a fost o greseala faptul ca inculpatii din dosarul Transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele.

Mircea Lucescu, despre condamnatii din dosarul Transferurilor: O mare greseala a fost ca au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul

Mircea Lucescu a afirmat, luni, ca a fost o greseala faptul ca inculpatii din dosarul Transferurilor au fost judecati de doua femei care habar n-au ce inseamna fotbalul, relateaza Mediafax. Sentintele.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Eurolines, despre atacul din autocar: Nu a existat motiv de disputa intre pasagerul polonez si soferi

Compania Eurolines precizeaza, in cazul atacului dintr-unul din autocarele sale, ca anterior producerii acestui incident in vehicul nu a existat niciun motiv de disputa intre acest pasager si echipaj.

Eurolines, despre atacul din autocar: Nu au fost dispute intre pasagerul polonez si soferi

Compania Eurolines precizeaza, referitor la atacul cu cutitul comis de un turist polonez asupra soferilor dintr-unul din autocarele sale, ca anterior producerii acestui incident in vehicul nu a existat niciun motiv.

Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au purtat o conversatie la telefon, sambata, pe tema situatiei din Ucraina si Crimeea, a anuntat Ministerul rus de Externe,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )