Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dedeman relocheaza primul magazin de peste 5.000 mp din Romania si inaugureaza pe 10 iulie o noua unitate, in urma unei investitii de 13 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman relocheaza primul magazin de peste 5.000 mp din Romania si inaugureaza pe 10 iulie o noua unitate, in urma unei investitii de 13 mil. euro

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj la nivel local, deschide vineri, 10 iulie, noul magazin din Suceava, o relocare practic a primului spatiu comercial pe actualul format de mai mari dimensiuni) al lantului de magazine. continuă pe Wall-Street Ro

Mugur Isarescu: Este din ce mai probabil ca peste zece ani Romania sa aiba ca moneda tot leul

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat marti, la inceputul conferintei 10 ani de la denominarea leului greu, ca avand in vedere evenimentele din Grecia, este din ce mai probabil ca peste 10 ani Romania sa.

Parapantistul Paul Pop, unul dintre cei mai buni instructori din Romania, a murit in urma unui salt la Balea Lac

Pasiunea pentru sporturile extreme i-a adus sfarsitul unuia dintre cei mai buni instructori din Romania. Parapantistul Paul Pop a murit in timpul unui zbor cu parapanta dupa ce s-a izbit de stanci, in apropiere de.

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul.

Seful Cultului Musulman din Romania: Fostul presedinte Basescu sa nu implice Cultul Musulman intr-un conflict politic cu pretext religios!

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a atras atentia luni, ca este consternat de afirmatiile fostului presedinte, Traian Basescu, care ar putea conduce la conflict politic cu pretext.

Seful Cultului Musulman din Romania ii raspunde categoric lui Basescu. Ce spune despre declaratiile fostului sef de stat

Seful Cultului Musulman din Romania, Muurat Iusuf, a declarat luni, ca afirmatiile fostului presedinte Traian Basescu, referitoare la construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa si a unei universitati musulmane reprezinta un risc pentru securitatea nationala.

Daraban, CCIR: In top 100 exportatori din Romania se regasesc doar 3 firme cu capital romanesc

In topul primilor 100 de exportatori din Romania, dintr-un total de circa 22. 000 de firme, se afla doar trei companii cu capital romanesc, cifre care trebuie sa puna pe ganduri, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihai.

Cele mai colorate birouri din Romania

Culorile isi fac din ce in ce mai mult loc in birourile marilor companii. Va prezentam cateva sedii de companii care fac parte din primul esalon cand vine vorba de birourile colorate.

Simona Halep raspunde dur criticilor: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din Romania

Nu am nici o obligatie fata de nimeni din tara noastra. in primul rind, joc pentru mine. Ma bucur enorm ca am fani, care m-au sustinut cind mi-a fost mai greu, ca s-au bucurat alaturi de mine cind am.

Victorie categorica a lui Tsipras in Grecia. Peste 60 % din greci au votat iMPOTRIVA masurilor de austeritate

00: Referendumul la greci s-a incheiat. Potrivit sondajelor realizate de mai multe televiziuni din Grecia rezultatele sunt stranse, insa cei care resping masurile de austeritate par sa fi castigat. Ceea ce se poate constata este ca populatia greaca este divizata.

Actionarii Euroins vor sa aduca inca 100 milioane de lei in acest an la capitalul companiei din Romania/Ce spun despre o posibila preluare a AXA Life si preturile RCA pe piata locala

Planuim ca in acest an sa avem o majorare de capital de inca 100 milioane de lei la Euroins Romania si daca se considera necesar, in functie de provocarile implementarii Solvency II, vom creste capitalul social cu 200 milioane lei, a declarat luni Assen Christov, presedinte Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania. Desi grupul este ocupat in prezent cu achizitia unui asigurator dintr-o alta tara, Assen Christov spune ca in Romania grupul este interesat de un portofoliu sau o companie non-auto. Vezi in articol ce a precizat oficialul Euroins despre o posibila tranzactie cu AXA Life si despre preturile RCA pe piata locala.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )