Libnet.ro
UNICEF

17:00

DEFINITIVAT 2013 Procent mai mare la Vaslui dupa rezolvarea contestatiilor

Adevărul Adevărul,
DEFINITIVAT 2013 Procent mai mare la Vaslui dupa rezolvarea contestatiilor

In judetul Vaslui doar 8 cadre didactice au trecut examenul de definitivat dupa contestatii, procentul final de promovabilitate fiind mai mare cu aproape 5 procente fata de cel de dinaintea contestatiilor. continuă pe Adevărul

Examenul de definitivat: 51,26% dintre candidati au promovat, dupa rezolvarea contestatiilor

Promovabilitatea la examenul national de definitivat in invatamantul preuniversitar este de 51,26% dupa solutionarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN). 409 dintre cei.

Rezultate finale Definitivat 2013 Procentul de promovare dupa solutionarea contestatiilor este de 51,26%

Procentul final de promovare la examenul national de definitivare in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2013, la nivel de tara, dupa solutionarea contestatiilor, este de 51,26%, respectiv 3. 409 candidati, dintre cei 6. 651 care au finalizat proba scrisa. Comparativ cu rezultatele partiale, din data de 23 iulie, se constata o crestere de 3,43%, anunta sambata Ministerul Educatiei Nationale.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. In Oltenia si Banat, dupa-amiaza, local va fi canicula, iar indicele temperatura umezeala va atinge si depasi usor pragul de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 de grade in nordul Moldovei si in jur de 36 de grade in vestul si sudul Olteniei.

GM devine cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, subliniind revenirea industriei americane dupa masurile ample de restructurare.

General Motors a devenit cel mai mare producator auto din lume, devansand Toyota in T2

General Motors a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, dupa ce a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota. Astfel, vanzarile GM a comercializat.

Tunisia: cel mai mare sindicat a declarat greva generala pentru vineri

Cel mai mare sindicat din Tunisia, Uniunea Generala a Muncitorilor Tunisieni, a declarat greva generala pentru ziua de vineri, in toata tara, dupa asasinarea lui Mohamed Brahmi, opozant nationalist de stanga, ucis in fata domiciliului sau din apropiere de Tunis.

Un milionar care are afaceri in Romania, victima celui mai mare jaf din istoria Frantei

Jaful de bijuterii comis ieri la Cannes este cel mai mare din istoria Frantei, iar pagubitul este un milionar care are afaceri si in Romania. Lev Leviev detine cel mai mare mall din Bucuresti. Anchetatorii au.

Patronul FC Botosani: Ma asteptam sa fie mai mare diferenta intre prima si a doua liga.

Patronul FC Botosani, Valeriu Iftime, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca se astepta sa fie mai mare diferenta intre prima si a doua liga si este convins ca formatia sa isi va indeplini usor obiectivul de a evita retrogradarea, conform Mediafax. Ma asteptam sa fie mare diferenta intre prima si a doua liga, asa cum spun doctorii in fotbal, dar vad ca nu e asa. Multi aduc tot felul de ospatari, brutari, de prin strainatate si spun ca au jucatori. Noi preferam sa le dam incredere .

Nou lider mondial - General Motors a devenit cea mai mare companie auto din lume, in fata Toyota.

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, informeaza Mediafax. Astfel, GM a comercializat in trimestrul al doilea 2,49 milioane de automobile, urmat de Toyota cu 2,48 milioane unitati si Volkswagen cu 2,39 milioane. GM si Ford Motor Co. au anuntat in ultimele zile rezultate financiare peste asteptarile pietei pentru trimestrul al doilea, in timp ce Toyota a .

Daniel Constantin: Lucrurile au mers bine in agricultura. Estimam o crestere economica mai mare decat prognoza

Ministrul agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, ca Guvernul estimeaza o crestere economica mai mare decat prognoza de 2 - 2,2%, si asta pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )