Libnet.ro
UNICEF

06:00

Delegatia Romaniei a plecat la Jocurile Olimpice de la Soci: cati sportivi avem in Rusia si care sunt sansele la medalii

Adevărul Adevărul,
Delegatia Romaniei a plecat la Jocurile Olimpice de la Soci: cati sportivi avem in Rusia si care sunt sansele la medalii

Tricolorii au plecat la cea mai scumpa editie a JO din istorie. Costurile organizarii s-au ridicat la o suma indecenta din cauza faptului ca Vladimir Putin a luat o decizie aberanta. continuă pe Adevărul

JO Soci, delegatia Romaniei a plecat spre Rusia - Zoltan Kelemen: E un miracol ca suntem chiar asa multi, nu ma asteptam

Patinatorul Zoltan Kelemen a declarat, in cursul zilei de duminica, la plecarea spre Soci, ca nu se astepta ca atatia sportivi romani sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de iarna, acest lucru fiind comparat cu un adevarat miracol.

VIDEO JO Soci, delegatia Romaniei a plecat spre Rusia - Zoltan Kelemen: E un miracol ca suntem chiar asa multi, nu ma asteptam

Patinatorul Zoltan Kelemen a declarat, in cursul zilei de duminica, la plecarea spre Soci, ca nu se astepta ca atatia sportivi romani sa obtina calificarea la Jocurile Olimpice de iarna, acest lucru fiind comparat cu un adevarat miracol.

Rusia se vede prin tehnologia Cisco: Jocurile Olimpice de la Soci vor fi transmise prin platforma Videoscape

Rusia gazduieste in acest an Jocurile Olimpice de Iarna in orasul Soci, iar de-acolo NBC Sports Group a ales sa transmita intrecerile sportive folosind echipamentele si platforma Videoscape ale companiei Cisco.

Descopera cele 12 noi sporturi de la Jocurile Olimpice Soci 2014

Douasprezece noi probe sportive de iarna trei mixte, patru la masculin si cinci la feminin) isi vor face debutul la Olimpiada de la Soci. Iata-le mai jos.

Jocurile Olimpice 2014: Delegatia Romaniei a plecat duminica dimineata la Soci

Delegatia Romaniei la cea de-a 21-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna a plecat in aceasta dimineata la Soci, in Rusia. Tricolorul romanesc va fi reprezentat la cea mai prestigioasa competitie a.

Sportivii romani, sustinuti la nivel inalt inainte de Jocurile Olimpice de la Soci: Suntem mandri de voi!

Cu cinci zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci, oficialii sportului romanesc si-au atintit deja atentia catre aceasta competitie si le transmit incurajari sportivilor romani care ne vor reprezenta in Rusia.

10 lucruri pe care nu le stiai despre lotul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Afla cine este primul sportiv moldovean care va evolua la Jocurile Olimpice de la Soci, ce bonusuri vor primi olimpicii nostri la intoarcere si care este obiectul norocos cu care sanierul Bogdan Macovei va evolua in competitia olimpicia.

Obama: Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi sigure

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi sigure, a declarat presedintele Statelor Unite, Barack Obama, el recomandandu-le totusi cetatenilor americani sa fie vigilenti pentru ca exista in continuare riscuri, potrivit presei internationale.

Echipa olimpica a Romaniei a plecat astazi la Soci

Delegatia tarii noastre la cea de-a 21-a editie a Jocurilor Olimpice de iarna, formata din 24 de sportivi, a plecat in aceasta dimineata la Soci, in Rusia.

Premierul Iurie Leanca va participa la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci

Spre deosebire de seful statului, Nicolae Timofti, prim-ministrul Iurie Leanca va merge la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci, care demareaza pe 7 februarie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.223 seconds )