Libnet.ro
UNICEF

10:00

Demisia anuntata de Victor Ponta s-ar putea concretiza: DNA are pe rol doua dosare in care apare numele premierului

B1 B1,
 Demisia anuntata de Victor Ponta s-ar putea concretiza: DNA are pe rol doua dosare in care apare numele premierului

Victor Ponta isi va da demisia din functia de prim-ministru, daca DNA va decide sa il puna sub urmarire penala in dosarul voturilor din diaspora. Premierul a facut acest anunt in cadrul unei emisiuni. continuă pe B1

Care sunt conditiile in care Victor Ponta ia in calcul DEMISIA din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta ia in calcul sa isi dea demisia din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier de la PSD. Ponta a afirmat ca este exclus sa ia o asemenea decizie cu.

Cristian Tudor Popescu: Demisia de la Guvern - singurul lucru care l-ar face pe Victor Ponta sa mai arate a om

Cristian Tudor Popescu il critica dur pe Victor Ponta pentru atitudinea sa spasita de dupa alegerile prezidentiale si ii indeamna pe cititori sa isi imagineze Romania sub conducerea sefului PSD.

Victor Ponta: Iau in calcul demisia din fruntea Guvernului daca Iohannis nominalizeaza un premier de la PSD

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reafirmat vineri ca ia in calcul o demisie din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier care sa fie din Partidul Social Democrat PSD), potrivit Agerpres.

Victor Ponta anunta ca va demisiona daca DNA va cere urmarirea sa penala in cazul votului din diaspora

Victor Ponta isi va da demisia din functia de prim-ministru, daca DNA va decide sa il puna sub urmarire penala in dosarul voturilor din diaspora. Premierul a facut acest anunt in cadrul unei emisiuni.

Victor Ponta anunta ca va demisiona daca DNA va cere urmarirea sa penala in cazul votului din diaspora: M-am gandit la demisie dupa alegeri

Victor Ponta isi va da demisia din functia de prim-ministru, daca DNA va decide sa il puna sub urmarire penala in dosarul voturilor din diaspora. Premierul a facut acest anunt in cadrul unei emisiuni.

Ion Cristoiu: Victor Ponta latra la Traian Basescu pentru a putea mieuna la picioarele lui Klaus Iohannis

Ion Cristoiu comenteaza, intr-un editorial postat pe blogul personal, atitudinea lui Victor Ponta din ultima vreme. Jurnalistul considera ca premierul latra la Traian Basescu pentru a putea mieuna la picioarele.

LIVE TEXT Basescu: il rog public pe Victor Ponta sa-si asume formare unui nou guvern din care domnia-sa sa lipseasca. Guvernul nu poate modifica redeventele

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca il roaga public pe Victor Ponta sa-si asume, in calitate de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Seful statului a sustinut ca premierul este complet discreditat in Uniune Europeana, amintind de episoadele suspendarii din 2012, de organizarea dezastruoasa a votului din diaspora, de plagiat, dar si faptul ca a fost ofiter al unui serviciu de informatii fara sa faca public acest lucru. Presedintele Traian Basescu a mai explicat ca premierul Victor Ponta nu poate modifica redeventele pentru ca trebuie sa obtina acordul tuturor celor 44 de concesionari de pe teritoriul Romaniei. El a precizat ca Guvernul ar putea sa renunte la taxele de pe langa redeventa,: suprataxa pentru gaze si taxa pentru resurse minerale.

Siegfried Muresan, catre Victor Ponta: Astept sa le aratati tinerilor romani ca au un viitor in tara lor

Europarlamentarul roman Siegfried Muresan PPE) i-a adresat premierului Victor Ponta o scrisoare deschisa prin care ii cere ca in bugetul pentru 2015 sa includa masuri concrete de combatere a somajului in randul tinerilor si sa cuprinda sumele necesare confinantarii programelor europene in domeniu. Europarlamentarul arata, in document, ca de la venirea la Palatul Victoria a lui Victor Ponta, somajul in randul tinerilor a crescut. Astept de la dumneavoastra sa le aratati tinerilor romani ca au un viitor in tara lor, spune Muresan, care adauga ca Romania nu isi poate permite ca dumneavoastra Victor Ponta - n. red. ) sa compromiteti sansele unei intregi generatii de tineri romani.

Ioan Rus il vede tot pe Victor Ponta presedinte al PSD

Ministrul Transporturilor Ioan Rus il vede tot pe Victor Ponta in fruntea PSD. Rus crede ca in partid nu se va forma o tabara anti-Ponta, chiar daca acesta a pierdut alegerile prezidentiale. in plus, ministrul.

Ion Cristoiu: SRI vrea sa-l debarce pe Victor Ponta prin intermediul DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu explica, intr-un editorial postat pe blogul personal, cum vrea SRI sa-l debarce pe Victor Ponta. Ion Cristoiu spune ca solicitarea lui Traian Basescu, ca PSD sa-si gaseasca alt premier, e.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )