Libnet.ro
UNICEF

20:30

Demisia lui George Maior a fost trimisa de Klaus Iohannis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

B1 B1,
Demisia lui George Maior a fost trimisa de Klaus Iohannis presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, prin care ii invita sa ia act de demisia lui George maior din functia de. continuă pe B1

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

Fostul ofiter SRI Daniel Savu despre demisia lui George Maior: A fost un gest elegant, era de asteptat (VIDEO)

Fostul ofiter SRI si senator PSD in Comisia de control a SRI Daniel Savu a vorbit marti, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Romania Acum, difuzata de B1 TV, despre demisia lui George Maior.

Klaus Iohannis propune Senatului si Camerei Deputatilor sa ia act de demisia lui George Maior din fruntea SRI

Presedintele Klaus Iohannis a propus joi celor doua camere ale parlamentului sa ia act de demisia lui George Maior din functia de director al Serviciului Roman de Informatii si sa se declare vacanta aceasta functie.

Demisia lui George Maior, trimisa la Parlament

Demisia lui George Maior, trimisa la Parlament .

Gabriel Oprea despre demisia lui George Maior: SRI a pierdut cel mai bun director

Demisia lui George Maior inseamna finalul celui mai bun mandat pe care l-a avut vreodata un director al unui serviciu de informatii din Romania, afirma ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala. Rolul pe care George Maior l-a avut in procesul de modernizare a Serviciului este recunoscut de toti liderii politici, fie de la Putere, fie din Opozitie, dar si de toti partenerii nostri internationali, apreciaza viceprim-ministrul Gabriel Oprea.

Valeriu Zgonea: Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se reuneste joi pentru a lua act de demisia lui George Maior

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni joi pentru a lua act de scrisoarea trimisa de presedintele Klaus Iohannis privind demisia directorului SRI George Maior, document care ve fi trimis ulterior catre.

VIDEO. Cand se va reuni Parlamentul pentru a lua act de demisia lui George Maior

Parlamentul se va reuni, in sedinta comuna, marti pentru a lua act de demisia directorului SRI George Maior si de vacantarea postului, astfel incat presedintele Klaus Iohannis sa poata nominaliza pe cineva pentru aceasta functie.

Cine va fi sef interimar la SRI dupa demisia lui George Maior

Prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, va fi seful interimar al institutiei, dupa ce, in cursul zilei de marti, George Maior si-a anuntat demisia, relateaza Hotnews.

Elena Udrea sugereaza ca George Maior a fost demis de presedinte: Iohannis a luat o decizie gresita

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a comentat demisia lui George Maior din fruntea Serviciului Roman de Informatii, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook. Aceasta si-a exprimat.

Kelemen Hunor, despre demisia lui George Maior

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, la Gandul Live, ca nu a fost surprins de demisia directorului SRI Geroge Maior.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )