Libnet.ro
UNICEF

14:45

Demisie la varf in scandalul datelor furate in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Demisie la varf in scandalul datelor furate in Statele Unite

Katherine Archuleta, directorul agentiei de la care au fost furate numerele de asigurare sociala a 22 de milioane de persoane, a demisionat. Archuleta va fi inlocuita la conducerea Oficiului de Management al. continuă pe Antena3

Cea mai buna reteta de ciocolata iti poate aduce O CASA in Statele Unite

Oricine are o reteta foarte buna de ciocolata poate castiga o casa in Statele Unite. O femeie care detine o afacere cu produse de ciocolata in Brooklyn, New York, ofera oamenilor o afacere dulce, cu o.

Roman acuzat de fraude bancare, condamnat la zece ani de inchisoare in Statele Unite

Un roman considerat liderul unei grupari infractionale care a comis fraude bancare de peste cinci milioane de dolari a fost condamnat la zece ani de inchisoare in Statele Unite, relateaza presa americana, citata de Mediafax.

Roman acuzat de fraude bancare, condamnat la zece ani de inchisoare in Statele Unite

Un roman considerat liderul unei grupari infractionale care a comis fraude bancare de peste cinci milioane de dolari a fost condamnat la zece ani de inchisoare in Statele Unite, relateaza presa.

General american: Daca vreti sa vorbim despre o tara care ar putea reprezenta o amenintare existentiala pentru Statele Unite, ar trebui sa arat spre Rusia

Rusia reprezinta o amenintare existentiala pentru securitatea Statelor Unite, sustine generalul american Joseph Dunford, nominalizat pentru a prelua functia de sef al Statului Major General, potrivit BBC News.

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru Statele Unite - viitorul sef al statului major, Joseph Dunford

Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea nationala a Statelor Unite, spune seful desemnat al statului major interarme, generalul Joseph Dunford, care se pronunta in favoarea furnizarii de arme catre Ucraina, scrie AFP.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )