Libnet.ro
UNICEF

13:30

UE denunta pozitia Rusiei si anunta ca acordul cu Ucraina este in continuare pe masa

Adevărul Adevărul,
UE denunta pozitia Rusiei si anunta ca acordul cu Ucraina este in continuare pe masa

Uniunea Europeana UE) a denuntat luni pozitia Rusiei cu privire la semnarea unui acord de asociere Ucraina-UE si a afirmat ca oferta europeana de apropiere este in continuare pe masa, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina: UE denunta presiunile Rusiei si da asigurari ca acordul de asociere este in continuare pe masa

Uniunea Europeana a denuntat luni presiunile ruse asupra Ucrainei - pentru ca aceasta din urma sa renunte la un acord de asociere cu UE - si a afirmat ca oferta de apropiere adresata Kievului este in continuare pe masa, transmite AFP.

UE anunta ca acordul cu Ucraina este in continuare pe masa.

Uniunea Europeana UE) a anuntat, luni, ca oferta europeana pentru Ucraina este in continuare pe masa, relateaza Mediafax. Ucrainei ii revine sa decida in mod liber ce tip de angajament vrea cu Uniunea Europeana, au afirmat intr-un comunicat comun presedintii Consiliului European Herman Van Rompuy si Comisiei Europene CE) Jose Manuel Barroso, adaugand ca dezaproba puternic pozitia si actiunile Rusiei in aceast privinta. Ucraina a decis joi suspendarea discutiilor preparatorii in .

UE critica pozitia Rusiei in privinta Ucrainei si asigura ca Acordul de Asociere este inca pe masa

Uniunea Europeana a denuntat, luni, pozitia Rusiei in problema semnarii de catre Ucraina a Acordului de Asociere si, in acelasi timp, a dat asigurari ca oferta europeana este inca pe masa,.

UE: Acordul de asociere cu Ucraina este inca pe masa

Uniunea Europeana a denuntat astazi pozitia Rusiei in problema semnarii de catre Ucraina a Acordului de asociere la UE, dand in acelasi timp asigurari ca oferta europeana este inca pe masa, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )