Libnet.ro
UNICEF

14:00

Denuntarea clauzelor abuzive din contracte, propusa spre amanare pentru 1 februarie 2014 - surse

Hotnews Hotnews,
 Denuntarea clauzelor abuzive din contracte, propusa spre amanare pentru 1 februarie 2014 - surse

Termenul propus pana la care sa fie amanata, din nou, posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, este 1 februarie 2014, o decizie urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Termenul propus de catre ministerul initiator si asupra caruia Guvernul ramane sa se pronunte este 1 februarie 2014, au declarat sursele citate. continuă pe Hotnews

Denuntarea clauzelor abuzive din contracte, propusa spre amanare

Termenul propus pana la care sa fie amanata, din nou, posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, este 1 februarie 2014, o decizie urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Guvernului,.

Clauzele abuzive din contracte de prestari servicii, inclusiv in credite, denuntate din octombrie. Ponta confirma: Nu mai amanam deloc

STIRE ACTUALIZATA Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana in februarie 2014 aceasta posibilitate a fost discutat de Guvern, dar nu aprobat, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Premierul Victor Ponta a confirmat pentru agentia de presa citata ca decizia Guvernului de a nu mai amana posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii.

Ponta confirma: Nu mai amanam deloc denuntarea clauzelor abuzive din contracte!.

Premierul Victor Ponta a confirmat pentru Mediafax decizia Guvernului de a nu mai amana posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, prevederile legale in acest sens urmand sa fie aplicate astfel de la 1 octombrie. Nu, nu mai amanam deloc !, a spus Ponta, intrebat de Mediafax daca Guvernul a amanat din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive. Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, .

Ponta: Nu mai amanam deloc denuntarea clauzelor abuzive din contracte

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu va mai fi amanata posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare.

Ponta: Nu mai amanam deloc denuntarea clauzelor abuzive din contracte

Update 20:38 Ministerul Justitiei informeaza ca incepand de la data de 1 octombrie 2013 vor intra in vigoare dispozitiile art. 12 si 13 din Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre profesionisti si consumatori, astfel cum au fost modificate prin Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila.

Denuntarea clauzelor abuzive va fi amanata din nou

Termenul propus pana la care sa fie amanata, din nou, posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, este 1 februarie 2014, o decizie urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Guvernului,.

Clauzele abuzive din contracte de prestari servicii, inclusiv in credite, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie. Proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana.

Clauzele abuzive din contracte, inclusiv credite, vor fi DENUNTATE de luna viitoare

Clauzele abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denuntate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanta de urgenta, initiat de Ministerul Justitiei, care amana pana in februarie 2014 aceasta.

Denuntarea clauzelor abuzive din contractele de credit, de la Ana la Caiafa. Guvernul discuta astazi amanarea termenului stabilit pentru octombrie

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din octombrie dupa tergiversari repetate, va fi amanata din nou de Guvern, o ordonanta de urgenta redactata in acest sens fiind deja inaintata pentru sedinta de miercuri.

Guvernul amana din nou posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive, inclusiv din credite.

Posibilitatea denuntarii clauzelor abuzive din contractele de prestari servicii, inclusiv credite bancare, care trebuia aplicata din octombrie dupa tergiversari repetate, va fi amanata din nou de Guvern, o ordonanta de urgenta redactata in acest sens fiind deja inaintata pentru sedinta de miercuri, transmite Mediafax. Proiectul de ordonanta de urgenta proroga termenul de intrare in vigoare a posibilitatii de denuntare a acestor clauze abuzive si a fost inregistrat marti la Secretariatul .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )