Libnet.ro
UNICEF

14:30

Depozit de tigari de contrabanda in masina unei femei din Capitala

România Liberă România Liberă,
Depozit de tigari de contrabanda in masina unei femei din Capitala

Politistii Capitalei au descoperit, joi, o femeie de 37 de ani care conducea pe strazile din Bucuresti o masina plina cu tigari de contrabanda. Femeia vindea de fapt aceste tigari in Piata Crangasi din Sectorul 6. continuă pe România Liberă

Premiera in astronomie. Nori de apa, descoperiti in atmosfera unei planete din afara Sistemului Solar

Cercetatorii americani au descoperit nori de apa in atmosfera unei planete din afara Sistemului Solar. Descoperirea este o premiera in lumea stiintifica, anunta Daily Mail. Potrivit oamenilor de stiinta,.

Institutul de Arheologie are sediul intr-una din cele mai darapanate case din Capitala

Institutul de Arheologie isi are sediul intr-una din cele mai frumoase case din Capitala dar, din pacate, si una dintre cele mai darapanate. Casa Macca are peste 120 de ani vechime, este intr-o stare.

Sorin Oprescu a decis retragerea proiectului prin care tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala era majorat

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a decis retragerea din dezbatere publica a proiectului de hotarare de Consiliu General prin care se majorau cu circa 10% tarifele de transport si distributie a energiei termice pentru consumatorii casnici si cu circa 20% pentru agentii economici. Oprescu spune ca proiectul supus dezbaterii publice nu a fost avizat de Autoritatea publica de reglementare a serviciilor publice. In plus, Oprescu spune ca nu este oportuna discutarea majorarii de pret in conditiile in care ELCEN se va contopi in curand cu RADET. Majorarea acestor tarife a fost ceruta de RADET.

O functionara a unei primarii din Tulcea, trimisa in judecata pentru implicare in frauda cu fonduri europene

O functionara a primariei comunei Vacareni din judetul Tulcea a fost trimisa in judecata de DNA dupa ce s-ar fi implicat intr-o frauda cu fonduri europene.

6,6 milioane de dolari. Atat cere Statul Islamic pentru eliberarea unei tinere din Statele Unite

Potrivit ABC News, tanara a fost rapita in urma cu an in Siria, unde lucra in cadrul unei misiuni umanitare.

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evienta gravitatea situatiei din Ucraina.

Situatie de urgenta: un client OTP s-a prezentat la sediul unei sucursale din Ucraina intr-un tanc

Un client OTP s-a prezentat la sediul bancii din Ucraina intr-un tanc, aceasta actiune scotand in evidenta gravitatea situatiei din Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )