Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un deputat francez propune reformarea zonei Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei

Antena3 Antena3,
Un deputat francez propune reformarea zonei Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei

Un deputat UMP din departamentul Alpes-Maritimes, Eric Ciotti, a depus joi in Adunarea Nationala o propunere privind reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei, cerand Frantei sa blocheze. continuă pe Antena3

Un deputat francez propune reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei

Un deputat UMP din departamentul Alpes-Maritimes, Eric Ciotti, a depus joi in Adunarea Nationala o propunere privind reformarea zonei Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei, cerand Frantei sa blocheze integrarea celor doua tari la viitorul Consiliu JAI, relateaza Le Journal du Dimanche.

Un deputat francez cere reformarea Schengen inainte ca Romania si Bulgaria sa adere

Deputatul francez Eric Ciotti a depus, joi, inAdunarea Nationala, o propunere privind reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei. intr-un interviu pentru Journal duDimanche, Ciotti,.

Schengen:Un deputat francez vrea reformarea spatiului.

Un deputat UMP din departamentul Alpes-Maritimes, Eric Ciotti, a depus joi in Adunarea Nationala o propunere privind reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei, cerand Frantei sa blocheze integrarea celor doua tari la viitorul Consiliu JAI, relateaza Le Journal du Dimanche JDD). Intr-un interviu pentru publicatie, Ciotti, un apropiat al fostului premier Francois Fillon, spune ca obiectivul proiectului sau este sa ceara Executivului sa isi asume .

Un deputat francez nu vrea Romania in Schengen.

Un deputat UMP din departamentul Alpes-Maritimes, Eric Ciotti, a depus joi in Adunarea Nationala o propunere privind reformarea Schengen inaintea aderarii Romaniei si Bulgariei, cerand Frantei sa blocheze integrarea celor doua tari la viitorul Consiliu JAI, relateaza Le Journal du Dimanche JDD). Andrei. margaritescu@romanialibera. ro Intr-un interviu pentru publicatie, Ciotti, un apropiat al fostului premier Francois Fillon, spune ca obiectivul proiectului sau este sa ceara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )