Libnet.ro
UNICEF

13:30

Deputatii decid, astazi, daca incuviinteaza arestarea lui Adrian Gurzau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii decid, astazi, daca incuviinteaza arestarea lui Adrian Gurzau

Deputatii decid, astazi, solicitarea procurorilor de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Adrian Gurzau, in dosarul Directiei Nationale Anticoruptie, privind savarsirea infractiunii de trafic de influenta, privind Carpatica Asigurari. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatii decid, marti, in plen daca aproba sau nu cererea DNA de retinere si arestare preventiva a deputatului Adrian Gurzau, finul Elenei Udrea

Deputatii urmeaza sa voteze marti in plen asupra cererii DNA de retinere si arestare preventiva pe numele deputatului PMP Adrian Gurzau, finul Elenei Udrea, acuzat de trafic de influenta. Va fi un vot secret cu bile pentru fiecare cerere. Deputatii juristi au dat luni aviz favorabil cererii procurorilor anticoruptie, scrie Hotnews. ro.

Retinerea si arestarea deputatului Adrian Gurzau avizata in Comisia Juridica: Alesii vor da marti votul final privind cererea DNA (VIDEO)

Adrian Gurzau, aviz pozitiv din partea comisiei juridice pentru cerera DNA de incuviintare si arestarea in dosarul de trafic de influenta pe langa sefii ASF. Deputatii din Comisia Juridica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )