Libnet.ro
UNICEF

20:30

Deputatii au decis ca 10 Mai sa fie declarata zi de sarbatoare nationala

Hotnews Hotnews,
 Deputatii au decis ca 10 Mai sa fie declarata zi de sarbatoare nationala

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri cu 294 voturi pentru, unul impotriva si 6 abtineri propunerea legislativa privind proclamarea zilei de 10 Mai sarbatoare nationala, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Vom celebra din nou Ziua Regelui. Deputatii au decis ca 10 mai sa fi sarbatoare nationala

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri propunerea legislativa privind proclamarea zilei de 10 Mai sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice, inceputul domniei lui Carol I,.

10 Mai, zi de sarbatoare nationala

Ziua de 10 mai va fi zi de sarbatoare nationala potrivit unui proiect de lege, adoptat, miercuri, de Camera Deputatilor, intrucat marcheaza trei momente istorice - inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii, informeaza Mediafax.

Camera Deputatilor a decis ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice - inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului.

Camera Deputatilor a decis ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala

Camera Deputatilor a decis, azi, ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice: inceputul domniei lui Carol I, independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii, potrivit surselor din presa.

Fara sa fie o prioritate nationala, SPORTUL scoate zeci de copii din ghearele SARACIEI

In Romania, sportul nu mai este o prioritate nationala, dar talentele continua sa apara. Si, din pacate, sunt lasate fara sprijin. Silviu, Ana si Denisa sunt copii saraci, dar vicecampioni nationali.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )