Libnet.ro
UNICEF

22:00

Deputatii au decis reducerea TVA la 9% pentru berea la halba

Adevărul Adevărul,
Deputatii au decis reducerea TVA la 9% pentru berea la halba

Camera Deputatilor a adoptat miercuri Ordonanta de urgenta 6/2015 care reduce TVA pentru produsele alimentare de la 24% la 9%, incepand cu 1 iunie, insa actul normativ votat a trecut si cu un amendament adoptat in Comisia de buget-finante care prevede reducerea TVA, tot de la 24% la 9%, pentru berea la halba. Camera Deputatilor este for decizional, astfel ca actul normativ mai trebuie sa treaca doar de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

TVA pentru berea la draft va fi redusa la 9%

Taxa pe valoarea adaugata va fi redusa la 9% pentru berea la draft, in baza unui amendament aprobat, miercuri, de catre deputati la ordonanta care diminueaza TVA pentru produsele alimentare, pregatita de Guvern sa fie aplicata din luna iulie a acestui an.

Deputatii au votat TVA de 9% si pentru berea la halba

Un amendament la Codul Fiscal, adoptat de Parlament ar putea duce la ieftinirea berii insa numai cea la draft, informeaza ProTV.

Parlamentul a scazut TVA-ul pentru berea la halba

Berea la halba se va ieftini. Deputatii au votat in urma cu scurt timp Ordonanta Guvernului de modificare a Codului Fiscal. 9% va fi TVA care se va aplica berii. Camera Deputatilor a adoptat in unanimitate,.

Camera a adoptat reducerea TVA la produse alimentare si la bere cu 9%

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in unanimitate, Ordonanta de urgenta 6/2015 care reduce TVA pentru produsele alimentare de la 24% la 9%, dar si la bere la draft si la halba.

Camera Deputatilor a adoptat ordonanta de reducere a TVA pentru produsele alimentare la 9%

Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat, miercuri, in unanimitate, Ordonanta de urgenta 6/2015 care reduce TVA pentru produsele alimentare de la 24% la 9%. Proiectul prevede reducerea cotei TVA la 9%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )