Libnet.ro
UNICEF

17:30

Deputatii juristi au aprobat, luni, cererea DNA privind retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau: Am sa ma apar in instanta, nu in fata camerelor de luat vederi

România Liberă România Liberă,
Deputatii juristi au aprobat, luni, cererea DNA privind retinerea si arestarea preventiva a deputatului Adrian Gurzau: Am sa ma apar in instanta, nu in fata camerelor de luat vederi

Comisia juridica a Camerei va intocmi luni un raport pe cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Adrian Gurzau, urmand ca plenul sa se pronunte marti, anunta Agerpres. Sedinta comisiei incepe la ora 16:00, iar la lucrari a fost invitat si Adrian Gurzau pentru a-si spune punctul de vedere. continuă pe România Liberă

Comisia juridica a Camerei Deputatilor discuta, luni, cererea DNA de ridicare a imunitatii lui Adrian Gurzau

Comisia juridica a Camerei va intocmi luni un raport pe cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Adrian Gurzau, urmand ca plenul sa se pronunte marti, anunta Agerpres. Sedinta comisiei incepe la ora 16:00, iar la lucrari a fost invitat si Adrian Gurzau pentru a-si spune punctul de vedere.

Deputatii-juristi au decis: Finul lui Udrea poate fi arestat

Comisia juridica a Camerei a aprobat luni cererea ministrului Justitiei privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Adrian Gurzau. Cu privire la retinere au votat 22 de.

Retinerea si arestarea deputatului Adrian Gurzau avizata in Comisia Juridica: Alesii vor da marti votul final privind cererea DNA (VIDEO)

Adrian Gurzau, aviz pozitiv din partea comisiei juridice pentru cerera DNA de incuviintare si arestarea in dosarul de trafic de influenta pe langa sefii ASF. Deputatii din Comisia Juridica.

Cererea DNA in cazul lui Adrian Gurzau, discutata luni in Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei va intocmi luni un raport pe cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului Adrian Gurzau, urmand ca plenul sa se pronunte marti, anunta Agerprez. Sedinta comisiei incepe la ora 16:00, iar la lucrari a fost invitat si Adrian Gurzau pentru a-si spune punctul de vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )