Libnet.ro
UNICEF

06:30

Deputatii juristi discuta, marti, doua proiecte pentru conversia creditelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii juristi discuta, marti, doua proiecte pentru conversia creditelor

ACTUALIZARE Aseara, dupa inchiderea editiei, ordinea de zi a sedintei de marti, 27 septembrie, din Comisia Juridica nu mai aparea pe site-ul Camerei Deputatilor. ----------- Doua dintre proiectele legislative privind conversia creditelor contractate in valuta au fost introduse pe ordinea de zi a sedintei de marti, 27 februarie, din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Directiva Tutunului poate fi transpusa prin separarea ei in doua proiecte

Transpunerea Directivei Tutunului poate fi facuta prin separarea in doua proiecte de lege distincte a prevederilor referitoare la productie si comercializare, in stricta conformitate cu reglementarile UE, de prevederile legate de preventia si consumul produselor din tutun fumatul in locurile publice), care nu fac obiectul Directivei, este de parere Gilda Lazar, Director Corporate Affairs and Communications, JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

Ministerul Culturii a decis reluarea procedurii privind concursul de proiecte pentru MNTR

Ministerul Culturii a decis reluarea procedurii privind concursul de proiecte de management pentru Muzeul National al Taranului Romane MNTR), a anuntat ministrul Corina Suteu pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )