Libnet.ro
UNICEF

13:46

Deputatul Gheorghe Coman a fost oprit in trafic la Urziceni si adus in Capitala, unde a fost incarcerat

Hotnews Hotnews,
 Deputatul Gheorghe Coman a fost oprit in trafic la Urziceni si adus in Capitala, unde a fost incarcerat

Deputatul Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost oprit in trafic de catre politisti, in apropiere de orasul Urziceni, in timp ce se indrepta spre Buzau, si adus la sediul Politiei Romane din Capitala, unde a fost incarcerat. continuă pe Hotnews

Deputatul Gheorghe Coman a fost oprit in trafic la Urziceni si adus in Capitala, unde va fi incarcerat

Deputatul Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost oprit in trafic de catre politisti, in apropiere de orasul Urziceni, in timp ce se indrepta spre Buzau, si adus la sediul Politiei Romane din Capitala, urmand sa fie incarcerat.

Deputatul Gheorghe Coman a fost oprit de politie la Urziceni. Acesta este adus la sediul Politiei Capitalei

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosire a influentei functiei de conducere din partid pentru obtinere de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind prins de politie la Urziceni pentru a fi adus la Politia Capitalei.

Deputatul Gheorghe Coman a fost oprit de politie in trafic la Urziceni si a fost adus la sediul Politiei Capitalei

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosire a influentei functiei de conducere din partid pentru obtinere de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind prins de politie la Urziceni pentru a fi adus la Politia Capitalei.

Deputatul Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru 30 de zile, a fost oprit de politie in trafic, la Urziceni, si adus la sediul Politiei Capitalei

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosire a influentei functiei de conducere din partid pentru obtinere de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind prins de politie la Urziceni si adus la Politia Capitalei.

Deputatul Gheorghe Coman afla marti daca va fi cercetat in libertate

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de fapte de coruptie, este asteptat marti la Curtea Suprema, unde se judeca recursul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fata de decizia Curtii Supreme de a-l cerceta pe presedintele Partidului Conservator Buzau in libertate.

Deputatul PC Gheorghe Coman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosirea influentei functiei de conducere din partid pentru obtinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei .

Deputatul PC Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru 30 de zile

Deputatul conservator Gheorghe Coman, acuzat de trafic de influenta, a fost, astazi, arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive luate de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa.

Deputatul spagar Gheorghe Coman a fost arestat preventiv

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosirea influentei functiei de conducere din partid pentru obtinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, potrivit unei decizii.

Deputatul PC Gheorghe Coman a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile

Deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosirea influentei functiei de conducere din partid pentru obtinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile,.

Decizii ale justitiei in cazurile Mihai Necolaiciuc, Serban Bradisteanu si Gheorghe Coman, asteptate marti. Termene si in procesele in care sunt judecati Monica Iacob Ridzi si Relu Fenechiu

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, ar urma sa afle, marti, sentinta definitiva a instantei in dosarul Transformatorul, in care a fost condamnat, in iulie anul trecut, la 5 ani de inchisoare cu executare, insa a facut recurs. Tot marti este asteptata si decizia definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in cazul fostului ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, acuzata ca ar fi prejudiciat institutia cu 650. 000 de euro. Marti sunt asteptati in fata instantei si deputatul Gheorghe Coman, medicul Serban Bradisteanu si fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )