Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Lucian Ciubotaru si un medic legist, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Deputatul Lucian Ciubotaru si un medic legist, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Deputatul Lucian Manuel Ciubotaru si Marcel Badara, medic legist in cadrul SML Bacau, au fost trimisi in judecata, sub control judiciar pe cautiune, pentru trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Deputatul Lucian Ciubotaru, trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru a fost trimis in judecata sub control judiciar pe cautiune pentru complicitate la trafic de influenta, alaturi de parlamentar fiind trimis in judecata si un medic legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Bacau, sub acuzatia de trafic de influenta, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Deputatul Lucian Ciubotaru, trimis in judecata

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru a fost trimis in judecata sub control judiciar pe cautiune pentru complicitate la trafic de influenta, alaturi de parlamentar fiind trimis in judecata si un medic legist.

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru, judecat pentru interventii la un medic legist in favoarea unui coleg de partid

Procurorii DNA Bacau l-au trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, pe deputatul Lucian Ciubotaru pentru complicitate la trafic de influenta in legatura cu interventii referitoare la un buletin de analiza toxicologica a alcoolemiei, la solicitarea unui coleg de partid.

Un deputat din Parlamentul Romaniei, trimis in judecata si pus sub control judiciar

Deputatul Lucian Ciubotaru si Marcel Badara, medic legist la IML Bacau, au fost trimisi in judecata, miercuri, de procurorii DNA pentru complcitate la trafic de influenta, informeaza un comunicat al.

Raed Arafat, dat in judecata pentru tragedia din Colectiv

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca il va actiona in judecata pe Raed Arafat, in nume personal, in opinia sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )