Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deputatul PNL Mircea Rosca va fi judecat sub control judiciar pentru 60 de zile

B1 B1,
Deputatul PNL Mircea Rosca va fi judecat sub control judiciar pentru 60 de zile

Judecatorii instantei supreme au decis marti inlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar in cazul deputatului PNL Mircea Rosca, informeaza Mediafax. Sub control judiciar va fi judecat in. continuă pe B1

Fostul ministru Cristian David, judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Fostul ministru de Interne Cristian David va fi judecat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti cererea DNA privind.

Cristian David ar putea scapa de arest. Fostul ministru de Interne, pus sub control judiciar

Fostul ministru de Interne Cristian David ar putea fi lasat sub control judiciar. Curtea Suprema a respins astazi cererea procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu. Decizia nu este insa.

Aproape 150 de persoane puse sub control judiciar, in ultima saptamana

Aproape 150 de persoane au fost puse sub control judiciar in ultima saptamana, iar alte 89 sunt in arest la domiciliu, transmite Politia Romana, care verifica modul in care persoanele puse sub supraveghere judiciara isi respecta obligatiile.

Sef din cadrul IPJ Ialomita, sub control judiciar pentru luare de mita

Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, Cornel Tache a fost trimis in judecata, sub control judiciar, intrucat este suspectat de luare de mita, trafic de influenta si evaziune fiscala, informeaza un comunicat remis de DNA.

George Scutaru, aflat sub control judiciar, a mers la Sectia 5 Politie

Fostul consilier prezidential George Scutaru a fost, marti dimineata, la Sectia 5 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, intrucat se afla sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor, informeaza Mediafax.

George Scutaru, aflat sub control judiciar, a fost la Sectia 5 Politie

George Scutaru a fost, marti dimineata, la Sectia 5 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, potrivit obligatiilor stabilite in cadrul masurii controlului judiciar, dispusa in cazul sau in dosarul in care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor.

George Scutaru, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 5 Politie

George Scutaru a fost, marti dimineata, la Sectia 5 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana, potrivit obligatiilor stabilite in cadrul masurii controlului judiciar, dispusa in cazul sau in dosarul in care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor, anunta Mediafax.

George Scutaru, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 5 Politie

Fostul consilier prezidential George Scutaru s-a prezentat, marti dimineata, la Sectia 5 Politie, potrivit obligatiilor stabilite in cadrul masurii controlului judiciar, dispusa in cazul sau in dosarul in care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )