Libnet.ro
UNICEF

01:05

Der Spiegel: NSA a spionat diplomatia franceza din New York si Washington, precum si postul Al-Jazeera

B1 B1,
Der Spiegel: NSA a spionat diplomatia franceza din New York si Washington, precum si postul Al-Jazeera

Diplomati francezi din Statele Unite, precum si postul Al-Jazeera au fost spionati de catre Agentia Nationala americana epntru Securitate NSA), dezvaluie Der Spiegel, citat de AFP. Astfel, potrivit unui. continuă pe B1

Der Spiegel: NSA a spionat diplomatia franceza si postul Al-Jazeera

Agentia Nationala americana pentru Securitate NSA) a spionat diplomati francezi in mod tintit, in Statele Unite, dar si postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul in Qatar, dezvaluie saptamanalul Der Spiegel in editia de duminica, relateaza AFP.

Der Spiegel: SUA a spionat diplomatia franceza si postul Al-Jazeera.

Agentia Nationala americana pentru Securitate NSA) a spionat diplomati francezi in mod tintit, in Statele Unite, dar si postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul in Qatar, dezvaluie saptamanalul Der Spiegel in editia de duminica. NSA a spionat in 2010 reprezentante diplomatice franceze la New York si Washington, potrivit unui document intern apartinand Agentiei, datand din iunie 2010 si clasat strict secret, consultat de revista. Agentia s-a interesat in mod particular de reteaua privata .

Der Spiegel: Agentia Americana de Securitate a spionat diplomatia franceza si postul de televiziune Al-Jazeera

Agentia Nationala de Securitate din SUA NSA) a spionat diplomati francezi din Statele Unite, dar si postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul in Qatar, titreaza saptamanalul Der Spiegel in editia de duminica, potrivit AFP.

NSA a spionat diplomati francezi din SUA si postul de televiziune Al-Jazeera

Agentia Nationala de Securitate din SUA NSA) a spionat diplomati francezi din Statele Unite, dar si postul de televiziune Al-Jazeera, cu sediul in Qatar, arata sursele de presa.

Der Spiegel: Istoria aliantei socante dintre miscarea gay si pedofili in Germania anilor 80

In anii 80, grupurile de activisti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianta cu pedofilii, militand pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioada neagra pentru comunitatea gay, despre care putini au curajul sa vorbeasca astazi, anunta publicatia germana Der Spiegel.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )