Libnet.ro
UNICEF

06:00

Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Brasov a fost amanata din nou pana in noiembrie

Adevărul Adevărul,
Deschiderea Centrului de Agrement de 10 milioane de euro din Poiana Brasov a fost amanata din nou pana in noiembrie

Centrul de Agrement este cea mai asteptata si cea mai mare investitie din Poiana Brasov din ultimii zece ani. Trebuia sa fie gata de doi ani. continuă pe Adevărul

Statul pierde anual aproape 700 milioane euro din contrabanda cu tigarete

Contrabanda cu tigarete cauzeaza statului anual pierderi, din venituri nerealizate, care are putea ajunge potrivit celor mai recente date pana la 680 milioane euro pe an, bani care ar putea fi folositi pentru a finanta proiecte vitale pentru societate,.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a trimis 3 milioane de euro din bugetul Capitalei in buzunarele unor clienti politici gen Hexi Pharma

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a alocat trei milioane de euro din bugetul Primariei Capitalei pentru cabinetele medicale din scolile si universitatile bucurestene fara sa prezente Consiliului General nicio justificare privind banii cheltuiti deja pentru dotarea acestora.

Gigi Becali, exuberant dupa transferul lui Nicusor Stanciu: E mare lucru sa aduci 10 milioane de euro, sa ii aduci in circuitul economic al Romaniei(VIDEO)

Gigi Becali, principalul finantator al Stelei, a comentat pentru B1TV transferului lui Nicusor Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro. Omul de afaceri a afirmat ca vrea sa fie lasat sa aduca bani.

Fratii Catean fac afaceri de milioane de euro din oierit

Fratii Catean, din localitatea brasoveana Rotbav, au reusit sa faca o adevarata afacere din oierit. Ei isi conduc ferma folosindu-se de tableta si de laptop, adaptand astfel traiul romanilor de acum cateva secole la zilele moderne.

Romania a oferit Republicii Moldova prima transa din imprumutul de 150 de milioane de euro

Premierul Pavel Filip a anuntat, in deschiderea sedintei de miercuri a Guvernului, ca prima transa, de 60 de milioane de euro, din creditul de 150 de milioane de euro acordat de Romania, a ajuns la Chisinau.

Omul de afaceri Stefan Vuza vrea sa preia Oltchim cu peste 100 de milioane de euro, fara platforma petrochimica Bradu

Chimcomplex, parte a grupului Serviciile Comerciale Romane SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, va depune o oferta pentru a participa la licitatia de vanzare a combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea, aceasta depasind 100 de milioane de euro.

Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini

Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr. 109/2008, cadrul legal prin care s-a acordat un ajutor de stat de 75 de milioane de euro companiei Ford Romania pentru implementarea si finalizarea proiectelor de investitii in fabrica de automobile si fabrica de motoare de la Craiova in valoare totala de 869 milioane de euro. Aceasta consta in prelungirea pana la data de 31 decembnrie 2025 a perioadei de realizare a productiei asumate de automobile 810. 000 unitati), respectiv de motoare 1. 5 milioane). Conform primei intelegeri, Ford ar fi trebuit sa realizeze aceasta productie intre 2013 si 2017. Compania a produs in ultimii ani in jurul a 50-60. 000 masini/an, mult sub scenariile optimiste din momentul privatizarii: peste 200. Numarul de angajati este de 2. 700, departe de tinta de 7.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de peste 2,76 milioane euro

Joi, 25 august 2016, vor avea loc noi extrageri ale Loteriei Romane la categoriile Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

Mugur Isarescu, despre Cumintenia Pamantului: BNR livreaza statului profitul sau, sa dea statul cinci milioane de euro din el

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a vorbit despre o eventuala donatie pe care Banca Nationala a Romaniei ar putea sa o faca pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )