Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descinderi DNA in Teleorman, intr-un dosar de coruptie

România Liberă România Liberă,
Descinderi DNA in Teleorman, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, miercuri dimineata, 11 perchezitii, in judetul Teleorman, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. continuă pe România Liberă

Perchezitii la Politia Rutiera Teleorman, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA efectueaza miercuri perchezitii in 11 locatii situate in judetul Teleorman, din care trei sunt sediile unor institutii publice, intr-un dosar de fapte de coruptie comise in 2015, potrivit unui comunicat al DNA.

Perchezitii DNA la CJ Iasi, intr-un dosar vizand fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA Iasi fac perchezitii, miercuri, la Bucuresti si Iasi, la Consiliul Judetean, la asociatia EuroNEST din Iasi, la firme si locuintele unor persoane, intr-un dosar vizand fraudarea de fonduri europene, legat de sistemul de management al.

Perchezitii la sediul central al ANAF si laConsiliului Judetean Satu Mare intr-un dosar de coruptie privind achizitii publice

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Oradea fac mai multe perchezitii, marti, intr-un dosar de coruptie privind achizitii publice. Surse judiciare au precizat ca este vizat si sediul central al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) din Bucuresti, arata Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )