Libnet.ro
UNICEF

16:00

Descoperire arheologica pe malul Prutului: a fost gasit un templu urias, vechi de 7.000 de ani

Playtech Playtech,
Descoperire arheologica pe malul Prutului: a fost gasit un templu urias, vechi de 7.000 de ani

Arheologii din Botosani, Iasi si Suceava au descoperit, in cadrul culturii Cucuteni, o megastructura impresionanta de peste 1. 000 de metri patrati. Potrivit lui Aurel Melniciuc, arheolog si director al Muzeului Judetean de Istorie Botosani, megastrutura descoperita este unica in preistoria romaneasca. Uriasa asezare cucuteniana, in interiorul careia a fost descoperita megastructura, se afla pe malul []. continuă pe Playtech

Descoperire arheologica unicat: pe malul Prutului a fost gasit un templu urias vechi de 7.000 de ani si care masoara peste 1.000 de metri patrati

Arheologii botosaneni, in colaborare cu specialisti din Iasi si Suceava, au facut o descoperire unicat pentru arheologia romaneasca. Acestia au gasit, in cadrul celei mai mare asezari a misterioasei culturi Cucuteni, o mega-structura de peste 1. 000 de metri patrati care a fost cel mai probabil un urias templu de acum 7. 000 de ani.

Descoperire macabra in salina Turda! Un barbat a fost gasit mort intr-o galerie (VIDEO)

Descoperire macabra in salina Turda. Barbatul de 36 de ani dat disparut de saptamana trecuta a fost gasit mort intr-o galerie a salinei. Acesta lucra ca inginer la o firma de piese auto.

Tanarul de 36 de ani, disparut la inceputul lunii, a fost gasit mort intr-o galerie parasita a Salinei Turda

Tanarul de 36 de ani, disparut de acasa pe 1 iulie a fost gasit mort intr-o galerie parasita a Salinei Turda, la o adancime de 90 de metri.

Un pachet suspect a fost gasit in apropiere de resedinta ambasadorului Tunisiei din Capitala: Alerta s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

00 Alerta de la Ambasada Tunisiei din Capitala s-a dovedit a fi falsa, informeaza B1 TV. Panica in Capitala. Un pachet suspect, mai precis un troller uzat, a fost gasit miercuri in apropier.

Ce au de spus americanii in legatura cu zvonul ca Guccifer a fost gasit mort

Conform unor zvonuri recente, Marcel Lazar, cunoscut drept Guccifer, ar fi fost gasit mort in celula sa. Guccifer este cunoscut pentru faptul ca a facut publice o serie de auto-portrete realizate de fostul presedinte american George W. Bush, ca a aratat tuturor flirturile dintre Corina Cretu, membra a Parlamentului European, si Colin Powel, dar si [].

Pustiul de 13 ani din Arges disparut de duminica a fost gasit

Vladut Petrisor Pojala, copilul din Stoenesti, dat disparut de rude dupa ce, in urma cu doua zile, a plecat de acasa si nu s-a mai intors, a fost gasit de politisti in Capitala. Pustiul le-a povestit oamenilor legii ca a decis sa plece la Bucuresti dupa ce s-a certat cu o ruda.

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca.

Descoperire arheologica majora. Templu urias vechi de 7.000 de ani, descoperit pe malul Prutului

Arheologii botosaneni, in colaborare cu specialisti din Iasi si Suceava, au facut o descoperire unica pentru arheologia romaneasca. Acestia au gasit, in cadrul celei mai mari asezari a.

Descoperire arheologica colosala pe malul Prutului: Templu imens ce dateaza de 7.000 de ani, gasit de specialisti (FOTO)

Arheologii botosaneni impreuna cu specialisti din Iasi si Suceava au descoperit o arheologie romaneasca impresionanta. Ei au gasit la Cucuteni o megastructura de peste 1. 000 de metri patrati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )