Libnet.ro
UNICEF

14:15

Descoperire terifianta in ghena unui bloc din Braila. Trupul neinsufletit al unui bebelus zacea aruncat intr-o punga de plastic

Adevărul Adevărul,
Descoperire terifianta in ghena unui bloc din Braila. Trupul neinsufletit al unui bebelus zacea aruncat intr-o punga de plastic

Cadavrul unui nou-nascut a fost gasit in seara zilei de sambata, 11 iunie, intr-o ghena de gunoi a blocului E2 din cartierul brailean Viziru. Descoperirea a fost facuta de o locatara care intentiona sa arunce gunoiul la ghena. Bebelusul era infasurat intr-o punga de plastic. ingrozita, femeia a sunat la 112. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Bacau

Un incendiu puternic a avut loc, miercuri seara, la mansarda unui bloc cu noua etaje din centrul orasului Bacau. Pentru stingerea focului, au intervenit zeci de pompieri.

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din centrul Bacaului a fost stins, locatarii evacuati revenind in locuinte

Incendiul izbucnit, miercuri seara, la mansarda unui bloc cu sapte etaje din centrul municipiului Bacau a fost stins de pompieri, iar locatarii evacuati au revenit in locuinte. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bacau, incendiul a fost stins de pompieri, iar la ora transmiterii acestei stiri locatarii evacuati s-au intors in locuinte.

Accident mortal la Chisinau: Un copil de 2 ani a cazut de la etajul noua al unui bloc VIDEO

Un copil de doar 2 ani a cazut de la etajul noua al unui bloc din Capitala. in urma impactului cu solul, micutul si-a pierdut viata.

Incendiu de proportii la un bloc din Bacau. Toti locatarii au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit in zona Pietei Centrale, din Bacau, la un bloc din apropiere de Catedrala Catolica, iar toti locatarii au fost evacuati, potrivit adevarul. ro. Incendiul ar fi izbucnit la casa.

Despagubire uriasa in cazul dosarului celor cinci morti din Braila: Ce suma cer rudele uneia dintre victime

Rudele uneia dintre victimele accidentului din Braila, in care cinci persoane au murit in timp ce asteptau intr-o statie de autobuz, cer 1,25 milioane de euro in instanta. Pe 4 aprilie,.

Carrefour s-a angajat sa cesioneze trei supermarketuri din Braila

Carrefour s-a angajat sa cesioneze trei supermarketuri active pe piata din Braila, doua magazine Carrefour Market si un magazin Billa, si sa nu se implice in activitatile cesionate decat dupa trecerea unei perioade semnificative de 10 ani, pentru a obtine aprobarea autoritatii de concurenta in vederea preluarii retelei Billa.

Durata unui extras din meciurile Euro este de maximum 90 de secunde, conform legislatiei CNA

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa raspunda solicitarii TVR, privind extrasele din meciurile jucate in cadrul Campionatului European, ca acestea pot avea o durata de maximum 90 de secunde, indiferent de numarul de meciuri jucate in ziua respectiva, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )