Libnet.ro
UNICEF

23:16

Ce au descoperit politistii la subsolul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei, dupa o alerta cu bomba

Adevărul Adevărul,
Ce au descoperit politistii la subsolul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei, dupa o alerta cu bomba

Un barbat a alertat la 112 ca intr-un imobil aflat in reabilitare din sectorul 1 din Capitala se afla mai multe dispozitive explozibile. continuă pe Adevărul

Mine antipersonal, descoperite in subsolul unei cladiri din Sectorul 1

Politistii au stabilit, in urma verificarilor efectuate vineri seara la o cladire din sectorul 1 und.

Primarul Daniel Baluta anunta o mare curatenie de primavara: Peste 150 de autoutilitare si 1.000 de muncitori vor igieniza spatiile publice din Sectorul 4 al Capitalei

In Sectorul 4 al Capitalei a inceput curatenia de primavara. Timp de o luna de zile, echipe ale operatorului de salubritate, precum si ale ADP Sector 4 vor interveni in tot sectorul pentru a curata si.

ANUL TRECUT: Valoarea globala a tranzactiilor din sectorul de petrol si gaze a scazut cu aproape 11%

Valoarea globala a tranzactiilor din sectorul de petrol si gaze a scazut cu aproape 11% anul trecut, comparativ cu 2018, in special pe fondul dezbaterilor legate de tranzitia energetica, potrivit unui comunicat al companiei de consultanta EY.

Bucuresti: Alerta falsa cu BOMBA la o BANCA din Sectorul 2

UPDATE:Amenintarea cu dispozitiv exploziv de la o banca din Bucuresti nu s-a confirmat. Amenintarea nu se confirma. Investigatia pirotehnica s-a incheiat fara elemente de interes, au declarat,.

Gestul halucinant al unui preot din Cluj: A bagat doi tineri rromi in sicriu si i-a pus sa jure ca nu au intretinut relatii amoroase (VIDEO)

Un preot din Huedin, judetul Cluj, a fost filmat in timpul unui ritual de-a dreptul halucinant. Parintele a bagat doi oameni intr-un sicriu si i-a pus sa jure ca nu au intretinut relatii sexuale, relateaza Ad.

VIDEO Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume

Vulcanul Merapi din Indonezia, unul dintre cei mai activi din lume, a erupt marti, proiectand un nor gigant de cenusa la peste 6. 000 de metri inaltime si conducand la inchiderea unui aeroport international, conform AFP.

Digi 24: 10 vile si 355 de masini de lux, averea unui clan din Tandarei specializat in furturi de obiecte de lux in Spania. Cum actionau hotii

42 de romani au fost arestati in urma unei actiuni mamut a Politiei Nationale din Spania, banda fiind suspectata de furturi de peste un milion de euro. Anchetatorii spun ca romanii erau foarte bine organizati, cei mai in varsta instruind copiii si femeile sa actioneze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )