Libnet.ro
UNICEF

18:00

Despagubiri in baza unei polite CASCO Omniasig pentru victimele accidentului din Muntenegru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Despagubiri in baza unei polite CASCO Omniasig pentru victimele accidentului din Muntenegru

Autocarul implicat in accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA si CASCO, polita facultativa avand si o componenta care acopera riscul de accidentare, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Omniasig acorda despagubiri pentru victimele accidentului din Muntenegru

Autocarul implicat in accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA si CASCO, polita facultativa avand si o componenta care acopera riscul de accidentare, scrie Mediafax .

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

Miercuri, zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru. Identificarile, intarziate de lipsa actelor

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Voctor Ponta.

Ponta propune zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele din Muntenegru.

Guvernul va decreta ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In curs de actualizare.

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul.

Despagubirile pentru victimele accidentului din Muntenegru s-ar putea ridica la 5 milioane de euro

Victimele sau rudele celor raniti in accidentul din Muntenegru ar putea primi despagubiri de cinci milioane de euro. Aceasta este suma estimata de directorul general al unei firme specializate in obtinerea.

Guvernul a decretat ziua de miercuri drept zi de doliu national pentru victimele din Muntenegru

Hotararea de Guvern pentru declararea zilei de 26 iunie 2013 zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria victimelor gravului accident produs in Muntenegru, a fost aprobata marti intr-o sedinta.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )